Dans en muziek brengen mensen met elkaar in contact én in beweging.
Dans en muziek brengen mensen met elkaar in contact én in beweging.

Danspaleis voor ouderen uit heel Voorne aan Zee

Algemeen 732 keer gelezen

Voorne aan Zee - Het Danspaleis Voorne aan Zee op 22 maart om 14.30 uur in de Stuifakkers te Rockanje is de afgelopen weken al een paar keer voorbij gekomen. Het initiatief is genomen door de samenwerkende combinatiefunctionarissen Ouderen en Cultuur. 

“Een combinatiefunctionaris is er o.a. om verbinding tot stand te brengen tussen verschillende domeinen” vertelt combinatiefunctionaris Ouderen Isabelle Miltenburg. “Vanuit mijn functie bij Catharina, Thuis op Voorne ben ik altijd op zoek naar manieren om samen met andere organisaties ouderen fit en vitaal te houden. Wat werkt hiervoor nou beter dan dansen?!” Marianne Dirks, combinatiefunctionaris Cultuur werkzaam bij Stichting Kunst en Cultuur Brielle vult aan: “Het is fantastisch om je bezig te mogen houden met het samenbrengen van mensen. Wij ondersteunen en versterken bestaande netwerken zodat vrijwilligers en cultuurmakers kunnen doen waar ze goed in zijn; namelijk mooie activiteiten neerzetten voor alle inwoners in Voorne aan Zee zodat iedereen mee kan doen en kennis kan maken met kunst en cultuur. Isabelle: “We trappen af met een groot Danspaleis voor alle Dancing Queens en Dancing Kings in Voorne aan Zee. Het is geheel gratis en zal plaatsvinden op woensdagmiddag 22 maart van 14.30 uur tot 16.30 uur in de Stuifakkers, Briggemandreef 2 te Rockanje. Aanmelden voor deze gezellige middag is verplicht en kan via mij.” 

Er is plek voor maar liefst 150 dansers; voor deze middag geldt vol = vol. Kunt u zelf niet naar het Danspaleis komen, omdat u geen vervoer heeft? Vraag dan naar de mogelijkheden. Wilt u zich aanmelden of heeft u vragen? Isabelle is te bereiken op: i.miltenburg@catharina.nl of (06)82015125. 

Uit de krant