Wil je ook meehelpen, kijk dan op de groepspagina van Opruimers Hellevoet van facebook
Wil je ook meehelpen, kijk dan op de groepspagina van Opruimers Hellevoet van facebook

Samen Vol-op-ruimen voor een schoon Hellevoetsluis!

Algemeen 11 keer gelezen

Hellevoetsluis - Opruimers Hellevoet is dit jaar niet op vakantiereces, maar volop bezig met opruimacties op verschillende fronten.

Vorige week dinsdag is er een schoonmaakactie geweest bij Natuurspeeltuin van de Stichting Anders Spelen. Op die manier samenwerken met andere gemotiveerde vrijwilligers geeft een heel goed gevoel. Met 15 enthousiaste opruimers van Opruimers Hellevoet is veel zwerfvuil in en rond de fantastische speeltuin weggewerkt.

Afgelopen dinsdag is samen met de Stichting Natuurmonumenten het Quackstrand aangepakt. Ter hoogte van de opgang naar het strand aan het eind van de Schenkeldijk, het zogenaamde stille strandje, worden veel afvalresten achtergelaten na een gezellig zomeravondje barbecueën. Niet door iedereen natuurlijk, maar wat zou het fijn zijn als na een feestje ook alles weer wordt opgeruimd. Niet alleen de lusten, maar ook de lasten.

Het beste blijft altijd als iedereen de afval die hij/zij eigenlijk zelf meeneemt, ook weer na het plezier zelf mee terugneemt en thuis weggooit. En zo helpt iedereen mee aan een schonere en mooiere wereld gedurende een heerlijke, zwoele zomer.

Wil je ook meehelpen, kijk dan op de groepspagina van Opruimers Hellevoet van facebook. Daar staat waar en op welke tijd er in groepsverband zwerfvuil wordt opgeruimd.

Uit de krant

Uit de krant