Afbeelding
Foto: Wil van Balen

Eindelijk weer jaarmarkt bij de Grootenhoek

Algemeen 1.739 keer gelezen

Twee jaar lang was er geen jaarmarkt bij verpleeghuis Grootenhoek vanwege de coronapandemie. Goed nieuws voor iedereen die de jaarmarkt heeft gemist. Dit jaar gaat de jaarmarkt wel door.

Niet zoals gebruikelijk op de derde zaterdag van maart zoals al jarenlang de traditie was, maar op zaterdag 14 mei. 

De reden hiervoor: de gezondheid en de veiligheid van de bewoners komt op de eerste plaats. In het huidige tijdsbestek kan er geen jaarmarkt worden gehouden waarbij honderden, zo niet duizenden mensen de gebouwen, zalen en kamers van de Grootenhoek binnengaan met kans op besmettingen. Daarom is door de jaarmarktcommissie, het jaarmarktbestuur en de leiding van de Grootenhoek unaniem besloten alles wat te maken heeft met de jaarmarkt buiten gaat plaatsvinden. Dit vergt enige omschakeling in de organisatie voor wat betreft indeling en plaatsing van de kramen.

U kunt weer naar hartenlust snuffelen tussen alle leuke spulletjes. Dit jaar zal er geen kleding verkocht gaan worden. Het Rad van Avontuur is er ook weer. En ook de jaarlijkse verloting met vele prijzen. Met de hoofdprijs: een prachtige fiets aangeboden door Anton van Putten rijwielen. De opbrengst is voor de bewoners van de Grootenhoek zodat er weer leuke activiteiten voor hen georganiseerd kunnen gaan worden. Zet het alvast in uw agenda: zaterdag 14 mei van 9 uur tot 15.30 uur Jaarmarkt Grootenhoek!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant