Afbeelding
Foto: Pixabay

Oliebollen actie voor Tovertafel CityKids

Algemeen 88 keer gelezen

Lionsclub Haringvliet heeft de handen ineengeslagen om met een actie geld in te zamelen voor een bijdrage aan een Tovertafel voor CityKids in Hellevoetsluis.

Kindcentrum De Samenstroom is (speciaal) basisonderwijs. Vanuit één gedeelde visie laten ze hier onderwijs, opvang, zorg en behandeling naadloos op elkaar aansluiten en ‘samenstromen’.  De tovertafel is een projectiesysteem dat reageert op bewegingen. De bewegingen worden omgezet in audiovisuele effecten. De tovertafel kan op diverse oppervlaktes projecteren en bevat ruim 300 activiteiten, die aan ieder leerniveau aanpasbaar zijn.

Ondanks corona is het in december gelukt om 3400 oliebollen te verkopen voor de tovertafel. De oliebollen zijn tegen een gereduceerde prijs gebakken door “Chez Andre” in Brielle. Echter dit is nog niet voldoende! Reden dat de Lions in de periode voor Pasen dit jaar met een chocolade actie hierop gaan aansluiten om extra geld in te zamelen, in samenwerking met “All about Chocolat” in Hellevoetsluis. Leuk om te geven aan uw relaties, familie en kennissen! Kijk op de facebookpagina van Lionsclub Haringvliet voor meer informatie. 

Uit de krant