Hellevoetsluis doet zichzelf tekort tegen Deltasport

Sport 273 keer gelezen

Hellevoetsluis- Hellevoetsluis is in een rumoerige wedstrijd tegen Deltasport niet verder gekomen dan een 1-1 (0-0) gelijkspel. De Hellevoeters bezetten in de tweede klasse D de vierde plaats op twee punten van de koplopers CWO, Spirit en DCV.

’We waren in de eerste helft de bovenliggende partij, speelden goed voetbal, maar lieten drie mooie kansen liggen’’, keek trainer Paul Bestebreur terug op de rijke mogelijkheden voor Davy Mierop (foto), Glenn Stoffers, Fabian Boekholt en Marley Dors. ‘’We hadden het op bepaalde momenten ook slimmer moeten uitspelen.’’ De mooiste kans kreeg Vincent Mast vlak voor rust, maar de verdediger schoot een door hands verkregen strafschop naast het doel. De tweede helft was nog maar net aan de gang of een fout van Vincent Mast werd met een schot vanaf de zestienmeterlijn door Deltasport afgestraft: 0-1. De Vlaardingers lieten zich vervolgens ver terugzakken. Naarmate de wedstrijd vorderde werd het steeds vervelender, met veel intimidatievoetbal en tijdtrekken van Deltasport. Vervelende overtredingen en tijdrekken, drie rode kaarten na twee keer geel deed de scheidsrechter doen besluiten om negen minuten extra tijd bij te tellen. Vlak voor de officiële tijd kreeg Hellevoetsluis dan toch nog loon naar werken, toen Fabian Boekholt de gelijkmaker scoorde: 1-1. ‘’Er was veel strijd en pittige duels tegen een vervelende ploeg. Achteraf mogen we nog blij zijn met het punt, maar we hadden de wedstrijd al in de eerste helft in het slot moeten werken.’’ Hellevoetsluis speelt zaterdag op het sportpark aan de Brielsestraatweg om 15.00 uur tegen CION, ook uit Vlaardingen.

Hellevoetsluis: Daniel Ribaric; Rucentney Benito (82. Roy van Belle), Vincent Mast, Damiano Vaudo, Onur Furuncu; Richard Zebregs; Davy Mierop, Brian Poelman; Glenn Stoffers, Marley Dors (70. Bunyamin Karahan), Fabian Boekholt.