Afbeelding
Foto: gemeente Hellevoetsluis

Nieuwe partner aanleg en ouderhoud bestrating

Algemeen 754 keer gelezen

Hellevoetsluis - Op 25 augustus ondertekende wethouder Peter Schop namens de gemeente Hellevoetsluis een overeenkomst met Van Doorn uit Geldermalsen. 

Van Doorn krijgt de komende periode de zorg voor aanleg, onderhoud en ontwikkeling van (elementen)verharding ofwel de bestrating in onze gemeente. De getekende overeenkomst is het startsein voor een intensieve samenwerking om doelen als een mooie, veilige en duurzame woonomgeving te verwezenlijken. Naast het aanleggen, onderhouden en ontwikkelen van bestrating gaat Van Doorn de gemeente ook verder helpen met verder digitaliseren van de informatie over de wegen. Dit is belangrijk om nu en in de toekomst de juiste maatregelen te nemen voor het onderhoud aan de wegen. 

Ook is er bij de aanbesteding aandacht gegeven aan Maatschappelijk Verantwoord Inkopen (MVI). Dit betekent dat er niet alleen gelet is op de prijs, maar ook op de effecten op milieu en sociale aspecten. Zo heeft Van Doorn in haar aanbod aangegeven op welke manier zij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kunnen inzetten in projecten.

Uit de krant