Afbeelding

FC Vlotbrug Walking Football team toch op tijd in Mallorca

Algemeen 967 keer gelezen

Het was een bittere teleurstelling voor de mannen van het FC Vlotbrug Walking Football team toen het geplande toernooi op Mallorca in mei niet doorging vanwege het coronavirus. 

Ook de maanden dat de ploeg gedwongen thuis moest zitten en niet meer een balletje kon trappen was zwaar. Maar zodra het weer mocht vanaf juni werd de draad weer opgepakt en wordt er weer wekelijks getraind op het complex van FC Vlotbrug. Al tijdens de lockdown werd er besloten om niet bij de pakken neer te gaan zitten en schreef de ploeg zich in voor het Mallorca Walking Football Tournament van mei 2021.

Hoewel het team al gesponsord werd door diverse lokale ondernemingen zoals de restauranten De Duinhoek en De Houten Paardjes, Sterrenberg Verhuur, Uitzendbureau Way2Work Voorne Kracht en EZ Verzekeringen, vond Scot Barends van Scootmobielaanhuis.nl het initiatief van de mannen zo leuk, dat hij met zijn bedrijf aansloot als nieuwe sponsor. De organisatie van Mallorca Walking football heeft een prijsvraag uitgeschreven, waarbij teams worden uitgenodigd om een leuk filmpje te maken over hun voorbereidingen aan het toernooi. Vrijdag 17 juli verzamelde het team bij Scootmobielaanhuis aan de Stephensonweg om een rondje te rijden in een van de vele beschikbare scootmobiels met als motto: “We zijn op weg naar Mallorca”. Het moge duidelijk zijn dat het een hilarische middag is geworden en binnenkort zal de film worden opgestuurd aan het organisatiecomité, waarbij de hoofdprijs van een stapel consumptiebonnen de ploeg nauwelijks nog kan ontgaan.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant