Er kunnen weer inspirerende evenementen en workshops worden georganiseerd.
Er kunnen weer inspirerende evenementen en workshops worden georganiseerd.
Shoppen in Nieuw-Helvoet

Nieuws van De Lichte Wereld

Algemeen 844 keer gelezen

Hellevoetsluis - Samantha Harteveld van De Lichte Wereld heeft de tijd waarin ze geen evenementen kon organiseren nuttig gebruikt. De opslag van haar webshop is omgetoverd tot een ruime lichte zolder door het toevoegen van een dakkapel. De materialen worden de komende weken allemaal weer mooi geëtaleerd, en dan kan er op afspraak gesnuffeld worden tussen de mooie beelden, doeken, wierook, mineralen, sieraden en nog veel meer.

En natuurlijk is Sam ook blij dat de regels wat losser worden zodat ook de evenementen weer voorzichtig-aan opgestart kunnen worden. Met de komst van de zomer kan er lekker veel buiten opgezet worden. Hiervoor heeft ze samenwerking gezocht met Margareth van Rooijen, die een heerlijke grote tuin heeft: Villa Schoutenhoeck in Zwartewaal. De komende twee evenementen van De Lichte Wereld worden hier georganiseerd.

In de boomgaard van deze magische plek wordt op zaterdagavond 20 juni de langste dag gevierd in de traditie van Avalon, het magisch land waar de verering van de Godin op natuurlijke wijze geleefd wordt door de viering van de seizoenen.

Op 25 juli vind je een Feel Good Fair in de boomgaard, met (een deel van de) collectie van De Lichte Wereld en Reiki and Stones, prachtige Indonesische artikelen van Mooi uit Bali, orakelsessies en muziek. Margareth van de Villa zorgt voor lekkere hapjes en drankjes. Voor een middag met gelijkgestemden, mooie producten, fijne energie en veel gezelligheid.(Bij regen gaan de evenementen in de buitenlucht niet door.)

Natuurlijk komen er nog veel meer evenementen aan: tempelavonden, meer Feel Good Fairs, en zelfs tempelsessies op de nieuwe locatie onder de dakkapel. Daarnaast starten in de ruimtes van De Lichte Wereld in de Hoonaartstraat in het GezondheidsCentrum steeds weer wat meer activiteiten. Aanstaande zaterdag organiseert Yvonne van Yanara Coaching er een middag ‘met visie de zomer in’, en op 19 juni geeft zij de workshop, Innerlijk Kind en Hooggevoeligheid. Meer weten? Bezoek de website: www.DeLichteWereld.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant