Afbeelding
Advertorial

United Service viert 8 juni haar 125 jarig bestaan!

Actueel 542 keer gelezen

Nog maar een paar weken en dan is het zover. Op zaterdag 8 juni viert Hellevoets oudste tennisvereniging haar 125 jarig bestaan. Een mijlpaal die gevierd gaat worden met alle huidige en oud-leden. 

En dat zij met gezellig dagprogramma voor leden én oud-leden. Kom je ook? Geef je dan op via: jubileum@unitedservice.nl

Met de optocht van de tennisbaan in de Vesting (waar het ooit allemaal begonnen is) wordt om 10.30 uur het startsein voor de jubileumdag gegeven. Onder begeleiding van muziek lopen alle leden en oud-leden naar het clubhuis van TV United Service. Alle deelnemers krijgen een prachtig jubileum sportshirt.  Aansluitend aan de optocht vinden rond 11.15 uur op het terrein van United service de plechtigheden plaats middels toespraken van het bestuur en de burgemeester. Waarna de festiviteiten kunnen beginnen.

Het sportief circuit is van 11.30 - 16.30 uur. Over het gehele tennis park liggen diverse sportieve activiteiten verspreid, waaronder een service kanon, service meter, hindernis baan, tennis spelletjes en oud Hollandse spellen. Je krijgt een score kaart waarop je de resultaten kunt noteren. Aan het eind is er een prijs uitreiking voor de beste 5 senior en junior deelnemers. Tussendoor wordt er, vanaf 13.uur, van een gezellige lunch genoten aangeboden door de Jubileum commissie van United Service. Hierna gaan de sportieve activiteiten weer door en wordt er voorafgaand aan de feestavond gezellig worden gegeten bij een van de eetgelegenheden op het tennispark van 17.30 uur tot 19.30 uur. 

En dan is het tijd voor het hoogtepunt van de jubileumdag: de feestavond! De feestavond start om 19.30. Ook worden dan de marathon teams worden voorgesteld die vanaf 21.00 uur de gehele nacht gaan tennissen. De muziek wordt deze avond verzorgt door niemand minder dan DJ Ferry. Zo tegen de klok van 23.00 uur wanneer het donker is gaan op 2 banen de lichten uit en kunt u genieten van spectaculair Glow in the Dark tennis. De muziek gaat om 01.00 uur uit, maar de marathon tennissers gaan vrolijk verder tot 09.00 in de ochtend.

Tijdens de nachtelijke uren is er in het clubhuis nog van alles te doen. Zo is er een tafelvoetbal; sjoel en bowling toernooi. Voor de deelnemers aan het marathon tennis is er een afsluitend ontbijt aangeboden door de jubileum commissie. Middels een prijsuitreiking aan de deelnemers zal het 125 jarig jubileum feest van TV United Service worden afgesloten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant