Afbeelding
Foto: René Bakker

Sneller contact met de politie via sociale media

Actueel 426 keer gelezen

De politie in het district Zuid-West is sinds 24 april 2019 nog sneller bereikbaar via sociale media.

Na de succesvolle voorbeelden van andere teams heeft ook het District Zuid-West, van de eenheid Rotterdam, een webcare-team ingericht. Dit district bestaat uit de politie basisteams Haringvliet, Nissewaard en Oude Maas. Inwoners van de gemeente Ridderkerk, Barendrecht, Albrandswaard, Hoogvliet en Pernis, Nissewaard, Rozenburg, Brielle, Westvoorne Hellevoetsluis en Goeree Overflakkee kunnen via Facebook, Instagram en Twitter tips, meldingen en vragen achterlaten.

Het webcare-team bestaat uit ervaren politieagenten en is dagelijks tussen 12.00 uur en 21.00 uur bereikbaar voor vragen, tips of andere informatie.  De medewerker van de webcare team kunt u zien als een digitale wijkagent die antwoord kan geven op uw vragen over politiezaken. U kunt het webcare-team bereiken via Facebook Politie Haringvliet, via het Twitteraccount @POL_Haringvliet en onder de naam politieharingvliet op Instagram. 

Bij spoed belt u nog steeds 112! Voor minder dringende zaken is de politie bereikbaar via 0900-8844. Op http://politie.nl kunt u informatie vinden en aangifte doen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant