'Ik ben trots op wat ik heb bereikt met Pom's Paradise'.
'Ik ben trots op wat ik heb bereikt met Pom's Paradise'. Foto: Wil van Balen
Shoppen in Nieuw-Helvoet

Pom's Paradise: gezonde voeding voor uw huisdier

Actueel 615 keer gelezen

Pom's Paradise, de winkel van Birgit Broekhuizen, bestaat 31 mei alweer 11 jaar "Ik wilde van mijn winkel een gezellige buurtwinkel maken, en dat is gelukt!"

Klanten voelen zich dan ook thuis in de winkel van Birgit. Ze komen niet alleen hun huisdierbenodigdheden halen, maar ook voor een gezellig praatje.

"Ik volg steeds meer mijn eigen visie voor gezonde natuurlijke voeding voor hond en kat. Door mij steeds meer te verdiepen in de materie weet ik steeds beter wat wel en niet goed is voor uw huisdier én zorg ik voor gezonde en betaalbare producten voor uw hond en kat", vertelt Birgit.

Een van de merken die Pom's in de schappen heeft staan is Carnis. Dit merk heeft een brede lijn voeding en snacks. Daarnaast verkoopt Birgit het merk Brit; een vertrouwd en betaalbaar merk dat gezonde voeding biedt. Binnen dit merk is er een nieuwe lijn met brokken gemaakt met vers vlees: Brit Fresh. Sinds enige tijd is er ook lijn voor kleine hondjes in de winkel te vinden. "Kleine honden kampen vaak met overgewicht daarom is er weight control. Voor hondjes die ongewenst urine verliezen is er urinary control. Dit alles natuurlijk met een groen label; producten gemaakt van scharrelvlees met lekkere smaakmakers. Wilt u uw hond eens extra verwennen dan is er ruime keuze aan gezonde snacks. Naast de gewone snacks zijn er bijvoorbeeld ook inktvis en vissticks snacks. "Sommige huisdieren hebben een allergie en ik help graag de juiste voeding te vinden voor het dier. Soms is het echt een zoektocht, maar dat doe ik graag voor mijn klanten", besluit Birgit.

Pom's Paradise, al bijna 11 jaar het juiste adres voor eerlijke, gezonde én lekkere voeding voor hond, kat én alle andere huisdieren.

U bent van harte welkom in de gezellige winkel van Birgit.

Pom's Paradise
Hoonaartstraat 64a
0181-848336

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant