Afbeelding
Foto: Theo van Kralingen

t Capproen na nederlaag weer zwakste schakel

Actueel 259 keer gelezen

Hellevoetsluis- 't Capproen is er niet in geslaagd om het tij na de veegpartij tegen koploper Ventura Sport te keren. De Hellevoeters verloren in sporthal De Eendraght met 10-12 (3-7) het staartduel tegen het Hoogvlietse Nikantes en is daarmee weer rode lantaarndrager in de vierde klasse J.

'We hebben de wedstrijd door vijf persoonlijke fouten in de eerste vijf minuten verloren', baalde coach Roy Vermaat. 'Het was in die fase dramatisch van onze kant. Ik heb tijdens de time-out de boel op scherp gezet en gezegd de afspraken na te komen. We hadden daarna de overhand, domineerden met goed spel. Maar van de tachtig doelpogingen scoorden we slechts 10 treffers. Kansen te over, maar stonden wel weer met lege handen. We kwamen nog terug van 3-7 tot 6-7, maar twee foutjes en het was weer 6-9. Het wordt tijd dat we eens wat minder cadeautjes weggeven en onszelf belonen voor het goede spel.' Freek Sjouw ontbrak vanwege een handblessure. 't Capproen speelt zaterdag om 15.20 uur in De Fazant tegen kampioenskandidaat Gemini uit Gouda.

't Capproen: Dafne Poldervaart (2 keer), Sanne Hogendoorn (1 keer, 31. Simone Stolk 2 keer), Kevin Kremer, Glenn Nieuwpoort (1 keer, 50. Nik Stolk). Michael Hartensveld, Jeroen Hogendoorn (2 keer), Color van der Perk (45. Dianne Kuiper), Brittany de Kruif (2 keer).

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant