Afbeelding

Accordeonspeler Elias nogmaals in de watten gelegd

Actueel 1.298 keer gelezen

Hellevoetsluis - Inmiddels is Elias Hamdi uit Bulgarije geen onbekende meer. Hij vertelt dat steeds meer mensen hem groeten en een praatje met hem aanknopen.

Elias zit glunderend op zijn krukje aan de buitenkant van het winkelcentrum te spelen op zijn nieuwe accordeon.

Eind goed, al goed
Konden wij u vorige week al berichten dat Elias door een onbekende gulle gever is voorzien van een mooie accordeon, maandag voor kerst kreeg Elias wederom leuk bezoek.

Een plekje voor accordeon
Bianca Boertje-Schaap startte na het lezen van het artikel op groothellevoet.nl een doneeractie voor Elias. En dat is nog niet alles, Bianca regelde ook dat Elias voortaan zijn accordeon bij Albert Heijn mag stallen, dat hij daar koffie mag drinken zo veel hij wil en hij kreeg uit handen van de winkelmanager een mooi Kerstpakket aangeboden!

OV-kaart
Maar dat is nog niet alles! Enkele tientallen Hellevoeters doneerden via de door Bianca opgezette pagina op www.doneerdoel.nl

En zo kon Elias nog blijer gemaakt worden door hem een OV-kaart aan te bieden, zodat hij niet meer dagelijks zelf zijn reiskosten van en naar Rotterdam hoeft te betalen. Daarbij ontving hij van Bianca nog een restbedrag in een enveloppe en natuurlijk een dikke zoen! Wij hopen dat Elias nog maar lang mag spelen op zijn vertrouwde plekje bij de Albert Heijn aan het Evertsenplein.

Uit de krant