Afbeelding

Vrouwelijke ondernemers kiezen voor Voorne Putten

Actueel 397 keer gelezen

Het opstarten van een bedrijf is populair in Zuid-Holland. Meer dan de helft van alle startende ondernemers komt uit Noord- of Zuid-Holland of Noord-Brabant (Bron CBS). In Zuid Holland heeft Rotterdam een van de hoogste percentage starters per 1000 inwoners van Nederland, maar ook de omringende gemeenten kennen een mooi gemiddeld percentage starters.

Vrouwelijke ondernemers
De regio Voorne-Putten scoort verder hoog op het gebied van vrouwelijk ondernemerschap. De gemeente Brielle heeft zelfs met bijna 42,3% een van de hoogste percentages aan vrouwelijke startende ondernemers van Nederland. Maar ook Westvoorne en Hellevoetsluis scoren hier bovengemiddeld.

Succesvol starten
Succesvol ondernemen vergt een goede voorbereiding. Daarom organiseert Startersdagen.com, op initiatief van de Rabobank Voorne-Putten/Interpolis en de gemeenten Westvoorne, Hellevoetsluis, Brielle en Nissewaard, een evenement speciaal voor pre-starters, startup en scale-up ondernemers. De avond is bedoeld om ondernemeres verder op weg te helpen en goed voor te bereiden op het ondernemerschap. De startersdag vindt plaats op 21 juni in de Sint-Catharijnekerk in Brielle.

Programma
De startersdag is bedoeld voor oriënterende starters, net begonnen starters en ondernemers die toe zijn aan de volgende stap met hun jonge onderneming. De avond bestaat een startersmarkt met landelijke en regionale kennispartners en doorlopende seminars en workshops. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk seminars te volgen over financieringen, ICT, verzekeringen, rechtsvormen. Daarnaast speelt het netwerken, verbindingen leggen en ervaringen delen een belangrijke rol deze avond. Meer dan 20 kennispartners zijn bereid gevonden om aanwezig te zijn voor kennisdeling.

Aanmelden
Aanmelden is mogelijk via  http://www.startersdagen.com/voorneputten2018   U kunt kiezen uit  seminars en workshops.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant