Afbeelding

Hellevoetsluis staat weer aan kop van tweede klasse

Actueel 835 keer gelezen

Na twee duels de kop positie te hebben afgestaan aan BVCB is Hellevoetsluis sinds zaterdag weer medekoploper. De ploeg uit Bergschenhoek speelde met 1-1 gelijk tegen buurman Berkel en Hellevoetsluis deed wat het moest doen, winnen van CWO, 3-1 (2-0).

Na een klein half uur werd een schot van Vincent Mast van richting veranderd en achter de eigen doelman van CWO gekopt. Negen minuten voor de thee was het Dave Mierop die de score voor Hellevoetsluis wist te verdubbelen. Na de thee werd het direct 2-1 en het duurde tot de voorlaatste minuut alvorens de winst veilig kon worden gesteld via Frenk van Gelder.

Trots terug
'Het was eindelijk een wedstrijd waarin we weer trots konden zijn. Na vier mindere duels hadden we dat nodig. Een eigen goal helpt ons, maar na rust is een doodspelmoment genoeg om de spanning weer terug te brengen. Het duurt dan nog tot de 89e minuut voordat je het afmaakt. Door het gelijke spel van BVCB is de spanning nu volledig terug, maar het doelsaldo spreekt nog wel in het voordeel van hen. We zullen in ieder geval gaan voor het kampioenschap', verklaarde Edwin de Koning na afloop. Zaterdag komt de nummer drie van de competitie, Zuidland, dat erg gehavend is op bezoek op het ING sportpark

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant