Dunya is het beste op haar plek bij een mensen die ervaring heeft met dit of een vergelijkbaar ras
Dunya is het beste op haar plek bij een mensen die ervaring heeft met dit of een vergelijkbaar ras Foto: Dierenbescherming

Vriendelijke Dunya zoekt ondernemende baas!

Actueel 694 keer gelezen

Dit is Dunya, een kruising Stafford van 2 jaar die werd achtergelaten in het Kralingse bos. "We begrijpen niet zo goed waarom, omdat wij haar leren kennen als een vriendelijke hond."

Ze gaat graag met ons wandelen, al kijkt ze bij de eerste ontmoeting wel even de kat uit de boom. Dunya neemt onderweg graag een flostouw mee waar ze doorgaans trots mee rond loopt. Een knuffel kan ze dan zeker waarderen. Dunya luistert goed en kent verschillende commando's. Zeker in ruil voor een koekje gaat 'zit', 'los', 'poot' en 'af' prima.

"We merkten bij binnenkomst dat Dunya niet heel lekker in haar vacht zat, daarom krijgt ze bij ons aangepast voer. Inmiddels begint haar vacht al meer te glanzen en lijkt ze zich beter te gaan voelen. Het is daarom belangrijk dat ze bij haar nieuwe baas ook dit voer krijgt. Gelukkig vindt ze dit voer erg lekker, want ze is nog wat aan de magere kant. Om Dunya het huis te geven dat ze verdient, plaatsen we haar niet bij kinderen jonger dan 16 jaar en niet bij andere huisdieren."

Dunya is het beste op haar plek bij een mensen die ervaring heeft met dit of een vergelijkbaar ras. Haar nieuwe baas heeft wat Dunya betreft genoeg energie om veel te wandelen, met flostouw te spelen en natuurlijk om te knuffelen. Past Dunya bij jou? Stuur dan een email met de volgende gegevens naar hondenafdeling.rotterdam@dierenbescherming.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant