Zonder vrijwilligers zijn we nergens
Zonder vrijwilligers zijn we nergens

Leden Hellevoetse Reddingsbrigade in het zonnetje gezet

Actueel 1.071 keer gelezen

Afgelopen zondag 4 maart vond alweer voor de 48ste keer de Algemene Leden Vergadering van de Helvoetse Reddingsbrigade (HBR)plaats. Ook dit jaar werden er weer een aantal leden verdiend in het zonnetje gezet.

De H.R.B. is op 20 februari 1975 opgericht door een kleine groep vrijwilligers die toen inzagen, dat in een waterrijk gebied als Hellevoetsluis een reddingsbrigade onontbeerlijk was. Sinddien is de brigade flink gegroeid en heeft al meerdere malen haar nut bewezen. Ze is aangesloten bij Reddingsbrigade Nederland (kortweg aangeduid als R.N.) en bestaat uitsluitend uit vrijwilligers. Deze vrijwilligers verdienen dan ook een grote blijk van waardering en dat gebeurde dan ook op de vergadering.

Leanne Hermann, Bianca van der Leije en Marco van der Leije ontvingen een Vrijwilligers medaille voor 10 jaar inzet voor de vereniging. Bert Vinke kreeg een medaille omdat hij al 35 jaar zijn inzet geeft als vrijwilliger en Jan de Vries ontving hem omdat hij al 40 jaar bij de vereniging is.

De Oorkondes werden uitgereikt door wethouder Margriet Den Brok. Marcel van der Wagt werd gekozen tot erelid. Dit vanwege zijn inzet in de afgelopen jaren. Het bestuur is blij en trots om zulke vrijwilligers te hebben die zich al zo lang inzetten voor de club.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant