Maak Hellevoet schoner: The Challenge | GrootHellevoet.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226262&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo groothellevoet.nl
Ga de Challenge aan en maak Hellevoet schoner!!
Ga de Challenge aan en maak Hellevoet schoner!!

Maak Hellevoet schoner: The Challenge

  •   215 keer gelezen   Actueel

Het kan jullie niet ontgaan zijn dat Vanessa Hoekman bezig is om Hellevoetsluis een stuk schoner te maken. Bijna iedere week is er wel iets over een van de acties terug te vinden in deze krant en op haar facebookpagina "welk stukje van Hellevoet maak jij schoner?"

Ze ergerde zich al lange tijd aan het zwerfvuil om haar heen. "Maar sinds ik een pup heb die alles eet wat los en vast zit ben ik me er nog meer aan gaan ergeren. Maar ik ben een doener, dus heb actie ondernomen".

En actie onderneemt ze. Het werd haar goede voornemen voor 2018 en velen volgen haar goede voorbeeld door hun handen uit de mouwen te steken tijdens de diverse opruimacties die Vanessa via Facebook op touw zet.

Geld verdienen met een Challenge
En nu is er een heuse Challenge. Doe mee en maak kans op €50,- Plaats de aankomende maand, februari, jouw foto('s) van schoonmaakactie's in Hellevoetsluis op de facebookpagina van Vanessa en wie weet win jij die €50,-.

Het is de bedoeling dat er na deze actie een mooie collage gaat worden gemaakt met alle foto's erin. Waaraan moet je foto('s) voldoen als je mee wilt doen? Het kan een voor/na foto zijn zodat je kunt zien dat het gebied schoongemaakt is. Graag ook de naam van het gebied vermelden. Wil je de volle vuilniszak op de foto zetten dan dient er een stuk van de omgeving in beeld te zijn en deze moet ook benoemd worden in tekst. Samen met je buit op de foto... dat mag uiteraard ook. Laat zien waar je geweest bent en noem het gebied.

Doel van de Challenge?
Allerleerst natuurlijk opruimen. Maar ook mensen plezier laten beleven aan het opruimen van hun eigen omgeving. Want ja... je ziet waar je gebleven bent. Je hebt echt eer van je werk. Mensen bewust laten worden van de troep welke op straat ligt. Mensen over de drempel trekken om ook actief mee te doen met het schoonhouden van hun leefomgeving. En hopelijk gaan hierdoor ook steeds minder mensen afval op straat gooien. Dat is het aller grootse doel.

10 maart is het de Hellevoetse opschoondag en op deze dag zal de winnaar bekend gemaakt worden. Je mag zo vaak meedoen als je wilt. En deze Challenge is voor jong en oud. Heel veel succes. En laat deze trend/rage maar beginnen!!!


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226262&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768100&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Poll

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226264&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>