Afbeelding

Jump '80 geeft ook Rebound het nakijken

Actueel 295 keer gelezen

Hellevoetsluis- De basketballers van Jump '80 hebben na Waterdragers ook hindernis Rebound met de cijfers 68-32 (13-10, 18-10 (31-20), 11-14, 28-9) de oren gewassen.

'We hebben een goede wedstrijd gespeeld na een stroef begin', stelde coach Leon Albregts. 'Verdedigend moest het even wat beter en de aanval verliep wat stroef. De ploeg is positief gebleven en met de impuls van Pieter den Braber hebben we het opgepakt.' De pas 19-jarige Den Braber zou zich ontpoppen als de man van de wedstrijd met assists en vijf handen vol punten. 'We hebben gebruik gemaakt van de 3/2 zone door de ballen vanaf de zijkanten (Mark van der Lugt, DR) te laten vallen zodat Pieter de rebounds kon binnen prikken. Nadat Rebound was teruggekomen hebben we het in het laatste kwart afgemaakt. Het is een lekker begin van de competitie.' Jump '80 speelt aanstaande zaterdag in Den Oert in Spijkenisse tegen The Hurricanes 2.
Jump '80: Dominique Wandel (3 pnt.), Yorick van der Klei (5 pnt.), Jamie van der Klei (2 pnt.), Mark van der Lugt (18 pnt.), Olaf Schreiber, Wouter de Vrijer (4 pnt.), Marc de Romph (2 pnt.), Pieter den Braber (23 pnt.), Stefan de Rijke (4 pnt), Serge Jazev (7 pnt.).

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant