Afbeelding

Open dag op nieuwe hondenschool

Actueel 696 keer gelezen

Aanstaande zondag – van 12 tot 17.00 uur de recent geopende hondenschool Kynologisch Nederland een open dag voor iedereen die kennis wil maken met dit in de regio unieke centrum. Het streven van Debby van den Ban en haar partner Jeroen Boom is om zoveel mogelijk mensen op te leiden tot hondenkenner. Hoe meer we met zijn allen weten met betrekking tot het gedrag van honden, des te beter zal het zijn voor de algehele omgang met deze dieren. Het is niet voor niets dat zoveel mensen kiezen voor een kwispelend gezinslid; honden verrijken ons leven en daarom verdienen zij het dat wij ons best doen om ze zo goed mogelijk te begrijpen en te begeleiden.

Groen
Kynologisch Nederland ligt midden in de groene polder tussen Hellevoetsluis en Vierpolders, aan de Ravenseweg 11b. Er wordt hard gewerkt om het complex om te vormen tot één groot natuurgebied dat volledig aansluit bij de omgeving. Maar ook nu ziet het er al geweldig uit en biedt het ongekend veel mogelijkheden voor alle mogelijk vormen van hondentraining van speurhond tot jachthond. Debby van den Ban: ‘Het woord ‘kynologie’ betekent de studie van de hond. En dat is precies wat wij willen bewerkstelligen: Zoveel mogelijk kennis rondom dit geweldige dier dat van oudsher met ons onder een dak leeft uitdragen, en waar we elke dag nog veel van en over kunnen leren. Ons ideaal is dat het voor iedereen logisch wordt hoe we met onze viervoeters om moeten gaan.

Informatie
Wie er meer van wil weten kan terecht op www.kynologischnederland.nl of natuurlijk zondag een kijkje komen nemen bij Kynologisch Nederland, Ravenseweg 11b, 3223 LM Hellevoetsluis
Blok & van Balen

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant