Afbeelding
Foto: Voedselbank

Helpt u mee met de winkelactie voor de Voedselbank?

Actueel 520 keer gelezen

Hellevoetsluis -  De Voedselbank heeft uw hulp nodig. Jaarlijks is de Voedselbank Hellevoetsluis genoodzaakt een winkelactie bij supermarkten te houden om levensmiddelen in te zamelen. De reden hiervan is dat de Voedselbank een voorraad levensmiddelen wil aanleggen zodat in tijden van schaarste toch een redelijk voedselpakket kunnen samenstellen voor cliënten die daarvoor in aanmerking komen.

Dit jaar is het plan opgevat om de inzamelingen over meerdere maanden uit te spreiden. Het is te ingewikkeld om de winkelactie op één dag bij alle winkels tegelijk te houden. Belangrijkste reden is dat het ontbreekt aan voldoende vrijwilligers.

Op vrijdag 20 september wordt er een inzamelingsactie gehouden van 10:00 – 18:00 uur bij: Supermarkt PLUS Trommel, Moriaanseweg West 56  en MCD supermarkt, Forel 2e in Hellevoetsluis. Om deze winkelactie tot een succes te maken heeft de voedselbank vrijwilligers van buiten de Voedselbank nodig die komen helpen bij de inzamelingsacties.

Wilt u tijdens een van acties een vrijdag gedurende 2 uur helpen bij het uitdelen van boodschappenbriefjes en de inname van de boodschappen in een supermarkt?De acties worden op de volgende data gehouden: vrijdag 20 september, 18 oktober, 15 november, 20 december en 17 januari. De indeling van tijdblok en winkel gebeurt in overleg. U kunt zich per mail aanmelden bij: winkelactie@hellevoetsluis.voedselbankennederland.nl

En natuurlijk hoopt de Voedselbank dat weer veel mensen zullen doneren tijdens de actie!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant