Kinderen gaan actief aan de slag met een speelse speurtocht
Kinderen gaan actief aan de slag met een speelse speurtocht

Doensdag met bunker-escape voor kinderen

Actueel 475 keer gelezen

Stichting Verdedigingswerken Hellevoetsluis organiseert een Doensdag voor kinderen op woensdag 11 september. Deze dag is speciaal voor kinderen, die samen met begeleiders, van harte welkom zijn.

Doensdag is een samenvoeging van de woorden "doen" en "woensdag". Dit kenmerkt dan ook deze activiteit. Kinderen gaan actief aan de slag met een speelse speurtocht om kennis te maken met het militair erfgoed in de vesting van Hellevoetsluis. Na de speurtocht volgt er een zoektocht naar een heuse schat die in het gebied van de kustbatterij achter de kazerne Haerlem verstopt is. Kinderen kunnen alleen deelnemen onder begeleiding van ouders/volwassenen. De kosten per kind bedragen € 2,50. Begeleiders zijn gratis. Een zaklamp is heel handig.

Nieuw bunker-escape
Dit jaar kun je meedoen aan een bunker-escape. Bij dit spel moet je proberen om binnen 20 minuten te ontsnappen uit een bunker door puzzels op te lossen. Dit spel is bedoeld voor kinderen met één of twee begeleiders. Er is per spelronde plaats voor 8 personen. De bunker-escape is om 14:00 uur, 14:30 uur of 15:00 uur. Opgeven is zeer wenselijk, dit kan door op de site www.fronttaal.info uw kind aan te melden en te kiezen voor de gewenste activiteit. Of geef uw aanmelding door op 06 - 31254909. Meer informatie over de Doensdagen vindt u op de site www.fronttaal.info.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant