Afbeelding
Foto: Anastacia Schnocks

Nieuwenhoorn vrouwen verrassen Flakkee

Sport 140 keer gelezen

Middelharnis - De vrouwen van Nieuwenhoorn blijven verrassen, want afgelopen zaterdag werd het hoger aangeslagen Flakkee in de Pallandtpolder met 2-3 (0-0) aan de zegenkar gebonden. Nieuwenhoorn bezet de zesde plaats in de vierde klasse F.

Vooraf aan de wedstrijd werd er een minuut stilte in acht genomen vanwege het overlijden van de echtgenoot van de trainer van Flakkee. ‘’Dat had veel impact op de speelsters, ook van ons omdat de trainer van Flakkee zijn speelster toch een hart onder de riem wilde steken’’, keek trainer Arjan Witte terug op het emotionele moment. Beide elftallen wilden de emotie uit de wedstrijd spelen, maar kwamen in de tweede helft op gang. Nadine Pietersz opende de score na ruim een uur spelen door een voorzet van Rachel Benne binnen te jagen: 0-1. Nadat de thuisclub via een reboundgoal vanaf de paal op gelijke hoogte was gekomen, schoot Kelly van Heusden (foto) uit een voorzet van wederom Rachel Benne haar ploeg naar een 1-2 voorsprong. Spits Kelly van Heusden onderscheidde zich opnieuw door een één/twee met Nadine Pietersz af te ronden: 1-3. Vijf minuten voor tijd werd het met de 2-3 nog even spannend, maar hield de verdediging van Nieuwenhoorn de poort verder gesloten. ‘’Het loopt momenteel mede door de successen in de bekerwedstrijden goed. Dat heeft mede te maken dat het verdedigend redelijk tot goed op orde is.’’

Nieuwenhoorn: Jasmijn Spaaij (70. Emma van den Bergh); Possum Tukker, Jackie Overheid, Fabienne van den Berg (50. Chantal van de Wijk), Rosalie Baas (46. Devon Lee van Vliet); Fabienne Faasse, Indy Klijn (70. Jasmijn Spaaij), Imber Trommel; Rachelle Mae (18. Kelly van Heusden), Rachel Benne, Nadine Pietersz.  

Uit de krant