Afbeelding

Jeffrey Duijnstee verkiest geld boven Nieuwenhoorn

Algemeen 3.079 keer gelezen

Nieuwenhoorn- Jeffrey Duijnstee heeft de overschrijving van Poortugaal naar Vierde-divisionist Nieuwenhoorn ingetrokken. De spits gaat met ingang van het seizoen 2023/’24 voetballen bij klassegenoot Spijkenisse.

Enkele maanden geleden bereikte Patrick de Leeuw van Weenen, medeverantwoordelijk voor de samenstelling van de A-selectie van Nieuwenhoorn, overeenstemming met Jeffrey Duijnstee voor de invulling van de spitspositie in het volgende seizoen. Om alvast in de toekomstige vacature te voorzien, zijn in een vroeg stadium de onderhandelingen met Duijnstee gestart. Zonder enig voorbehoud werden de onderhandelingen begin 2023 succesvol afgerond en daarmee Nieuwenhoorn verzekerd van een ogenschijnlijk waardige opvolger van Dimitri Gomes Almeida. 

Afgelopen zaterdag 18 maart werd Patrick de Leeuw van Weenen geconfronteerd met de mededeling dat Jeffrey Duijnstee zijn woord had gegeven aan competitiegenoot Spijkenisse. Bij navraag bij Duijnstee werd deze, voor Nieuwenhoorn begrippen onverwachte ontwikkeling, bevestigd. Naar verluid is een niet te weigeren vergoeding door Spijkenisse reden om de eerdere afspraak met Nieuwenhoorn naar de prullenbak te verwijzen. ‘’Klaarblijkelijk komt de inhoud en waarde van ‘afspraak is afspraak’ in het woordenboek en de beleving van de heer Duijnstee niet voor of is Nieuwenhoorn in haar handelswijze te naïef. Misschien maar beter voor Nieuwenhoorn om daarmee een mogelijke verrassing in een later stadium te voorkomen’’, aldus de woordvoerder in het persbericht.

Uit de krant