Trainers Damiano Vaudo en Frederique Nieuwland.
Trainers Damiano Vaudo en Frederique Nieuwland.

Talenti Funweekend voor jonge voetballers

Algemeen 1.025 keer gelezen

Hellevoetsluis - Voetbalschool Talenti heeft het initiatief genomen om voor kinderen uit Hellevoetsluis en omstreken een waanzinnig funweekend te organiseren op VV Hellevoetsluis. 

Het doel is om deelname aan dit funweekend voor iedereen betaalbaar te maken, ook voor minder daadkrachtige ouders. Dit is gelukt dankzij sponsoring van een aantal gulle ondernemers. Het hoofdveld zal volstaan met springkussens, stormbanen, pannakooi en voetbalsjoelen. Tevens zijn er activiteiten zoals penalty shootout, clinics van verenigingen, een spelletjeshoek en komen er special acts! Het doel is om de kids een geweldig feestweekend te laten ervaren en daarmee ze ook weer in beweging te krijgen.

Wanneer? Het weekend van 10 en 11 juli. Voor wie? Kinderen tot en met 16 jaar. Hoe laat? Van 10.00 tot 17.00 uur. Wat kost het? Een dagticket: € 8,50 of een weekend ticket €13,50. Koop nu je ticket via: www.voetbalschooltalenti.nl

Voetbalschool Talenti
Voetbalschool Talenti heeft een nieuw leven gekregen. Op VV Hellevoetsluis zullen vanaf september trainingen worden gegeven. De voetbalschool biedt kinderen (6 t/m 19 jr) training aan onder begeleiding van professionele trainers. De focus ligt hierbij vooral op het individu. In de trainingen zal techniek, motoriek, conditie, inzicht en vooral plezier centraal staan.

Uit de krant