Afbeelding

Nieuw project van vijf Hellevoetse vrouwen

Algemeen 1.461 keer gelezen

Bij het Vrouwen Kracht Centrum is het hun missie om vrouwen in hun kracht te zetten. Dit nieuwe project is een initiatief van ondernemers op verschillende vlakken, met allemaal hun eigen specialisatie. 

Het Vrouwen Kracht Centrum bestaat uit vijf vrouwen; Alicia, Serana, Marigna, Veronique en Sheila. Ze gebruiken tools die fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel en energetisch werken op het welzijn van de cliënt. ‘Het is zo ontzettend belangrijk om te verbinden met elkaar. Maar ook om te laten zien waar wij met zijn allen voorstaan.’

Er is inmiddels een Facebook pagina genaamd Vrouwen Kracht Centrum. Op dit moment is Jouw Godin een onderdeel van het V.K.C. De opzet hiervan is de vrouwelijke kracht van de vrouw door middel van een fotoshoot vast te leggen. Ook is op dit moment de vrouwen kracht cirkel een onderdeel van het V.K.C. Dit is een besloten groep waar je lid van kan worden om deel te nemen aan gesprekken die 2x per maand georganiseerd worden door Veronique en Marigna. Veronique is eigenares van Helius beauty en Let it be - Soundhealing. Marigna is eigenares van Vrouwe van de Godin persoonlijk coaching. Beide zijn ze ook de Divinespiritsisters die samen workshops geven. 

11 juli is de eerste workshop ‘Zelfliefde’. Tevens worden er meditaties georganiseerd door Marigna en Veronique. Alles is te vinden op de Facebook pagina of website. Er zijn nog veel ideeën die zij als V.K.C. willen uitvoeren en ondernemen. ‘Dat maakt het dan ook zo ontzettend geweldig en fantastisch, omdat we weten hoe groots het V.K.C. gaat worden. Ook merken wij steeds meer in onze eigen omgeving dat de behoefte erg groot is om elkaar te treffen’. aldus de dames. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant