Afbeelding
Koop Lokaal

Goodiebag bij Grand Opening Pura Vida The Nail Specialist

Algemeen 868 keer gelezen

Zondag 30 augustus tussen 12 en 18 uur is de Grand Opening van salon Pura Vida The Nail Specialist. Iedereen is welkom om te komen kijken wat Dominique van Gijzen heeft gerealiseerd aan de Rijksstraatweg 29.

Er staat een lekker drankje klaar voor je klaar, sushi van restaurant Shine en er is muziek. Je gaat niet zonder lege handen naar huis, want er staat een grabbelton en iedereen krijgt een leuke goodiebag mee bij vertrek.

Dominique van Gijzen toont je trots de mooie salon die zij kort geleden opende aan de Rijksstraatweg 29, pal achter Xtra Makelaardij, tegenover Tivoli Theater. Samen met Amber Kno¨ps, gecertificeerd nagelstyliste, heeft zij al heel wat dames en heren (!) tevreden het pand zien verlaten.

Tevreden
Dewi is één van de tevreden klanten van Pura Vida The Nail Specilaist en zij zal zeker aanwezig op zijn op 30 augustus. 'Ik ben erg blij met de persoonlijke aandacht die ik hier krijg. Door medicatie hechten nagels moeilijk bij mij en in deze salon is het gelukt om mij echt hele mooie nagels te geven. Voor het eerst ben ik superblij met mijn nagels!'

Producten
Pura Vida The Nail Specialist gebruikt alleen hoogwaardige producten in de salon. Magnetic is het merk waar de salon op draait. Magnetic heeft ook een manicure lijn, genaamd Seduction. Dit is een manicure lijn met zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten die helpen om de huid te herstellen naar zijn oorspronkelijke jeugdige staat en de vochtbalans te behouden.

Aanbieding
Ter gelegenheid van de opening van de salon hebben Dominique en Amber een mooie aanbieding: er kan nu een nieuwe set worden gemaakt tegen slechts de opvulprijs van 35 euro.

Pura Vida is in de nails business up to date! Wil jij de nieuwste trends? Vraag naar onze mogelijkheden in de salon, wellicht tot snel! Pura Vida is the place to be for your nails!

Pura Vida The Nail Specialst
Rijksstraatweg 29 Hellevoetsluis
Telefoon 06 – 2369 4773
Openingstijden (op afspraak):
Maandag t/m vrijdag 9 – 21 uur, zaterdag volgens afspraak

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant