Afbeelding
Foto: Wil van Balen
Koop Lokaal

Rent A Car voor verhuur, onderhoud en reparatie

Algemeen 2.375 keer gelezen

Hellevoetsluis - Ondernemer Jeroen Blonk van Rent A Car Hellevoetsluis timmert pas twee jaar aan de weg met zijn bedrijf, en het heeft het maar wat druk. “Onze werkzaamheden breiden zich steeds meer uit. En ook ons wagenpark is inmiddels een stuk groter en zal in de toekomst nog verder uitbreiden; er is veel vraag naar onze diensten.”

Rent A Car weet in korte tijd een goede naam op te bouwen in de regio; kwaliteit, goede service en een prettige ontvangst staan hoog in het vaandel. En dat weten de klanten goed te waarderen. Jeroen: “We proberen altijd mee te denken met de klant en als er speciale wensen zijn, kijken we samen wat er mogelijk is.”

Makkelijk verhuizen
Key business van Rent A Car is zoals de naam al zegt: de verhuur personenauto’, verhuisbussen, bestelwagens en personenbusjes. Een auto huur je al vanaf €19,- per dag inclusief BTW en 100 kilometer vrij rijden. Ga je verhuizen dan is de verhuisbus van Rent A Car een uitkomst: je kunt de bus een halve dag, een hele dag of natuurlijk meerdere dagen huren. Net zolang je nodig hebt om jouw spullen over te brengen naar je nieuwe woning. Bij de verhuisbus is een handig en gratis verhuispakket inbegrepen: steekkar, spanbanden, dekens en meubelhondjes. Zo wordt verhuizen een stuk makkelijker!

Onbezorgd op vakantie
Wil je een personenauto huren dan zijn er naast de ‘gewone’ auto’s ook luxe auto’s beschikbaar. Van een kleine, zuinige en comfortabele Kia Picanto tot een luxe Mercedes, het is allemaal mogelijk. Voor vakanties zijn de negenpersoonsbusjes ideaal voor grotere gezinnen met veel bagage. Reis je naar het buitenland met de gehuurde auto dan zorgt Rent A Car voor de juiste milieuvignetten.

Bijzonder verhuur
Naast de reguliere auto’s en bussen verhuurt Rent a Car ook een oprijwagen. Heb je een auto in België of Duitsland gekocht of heb je een auto gekocht die eerst gekeurd of gerestaureerd moet worden en je weet niet hoe je deze moet ophalen dan kun je de auto gemakkelijk met de oprijwagen naar de plaats van bestemming vervoeren. Er is tevens een bakwagen met laadlift te huur.

Ook voor onderhoud en reparatie
“Sinds enkele maanden doen we zelf het onderhoud en reparaties voor onze eigen auto’s en bussen. We hebben een brug en het nodige gereedschap aangeschaft om deze werkzaamheden in onze eigen garage uit te voeren. Dat doen we overigens niet alleen voor onszelf; we bieden ook onderhoud en reparatie aan. Iedereen kan bij ons een afspraak maken voor een kleine beurt, grote beurt, maar ook voor werkzaamheden zoals een uitlaat, remblokken, banden of een accu vervangen. Je kunt bij onze terecht voor alle automerken.”

Laat ‘m weer blinken
Naast verhuur is het ook mogelijk om je auto professioneel te laten reinigen of te poetsen. Zowel de buitenkant als het interieur van de wagen kan behandeld worden. Hierbij zorgt Rent A Car voor geurverwijdering middels een ozonbehandeling of zorgt voor een perfect glimmende auto met een waxoil behandeling. Na zo’n behandeling is de auto weer als nieuw; alsof je hem zo de showroom uitrijdt. Overigens zijn niet alleen auto’s welkom voor een poetsbeurt, ook de caravan of de camper kan onder handen genomen worden. En ook voor een boot draait het team van Rent A Car zijn handen niet om. Wil je hier meer over weten neem dan vrijblijvend contact op en informeer naar de voorwaarden.

Scherpe tarieven, goede voorwaarden
“We zijn zes dagen per week beschikbaar voor de klanten, van maandag tot en met zaterdag”, vertelt Jeroen tot slot. “Je kunt onze auto’s, bestelwagens en bussen overigens ook alleen voor de zaterdag of de zondag huren. Wij leveren nette voertuigen voor scherpe tarieven en goede voorwaarden waardoor je niet voor verrassingen komt te staan. Een auto huren doe je bij ons voor een goed tarief en kilometervrij op Voorne-Putten.”

Huren is mogelijk voor 4 uur, voor 8 uur, een hele dag, een weekend of langere periode. Wil je meer weten kijk dan op www. rent-a-car.nu

Rent A Car
Marconiweg 17
3225LV Hellevoetsluis
0181-769024

Ook bereikbaar op 06-26020681 via whatsapp!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant