De showavond trekt ieder jaar weer vele bezoekers
De showavond trekt ieder jaar weer vele bezoekers

Jaarlijkse showavond Sempre Crescendo

Actueel 618 keer gelezen

Op zaterdag 13 april geeft Muziekvereniging Sempre Crescendo vanaf 20.00 uur haar jaarlijkse Showavond. Tijdens deze avond laat de vereniging zich van haar beste kant zien met prachtige muziek en een geweldige show.

Geen thema
In tegenstelling tot voorgaande edities is er dit jaar geen thema waaraan een show wordt verbonden. Hierdoor is er een verrassend programma samengesteld waar de ruim 90 leden zich voor gaan inzetten. Na de pauze krijgt het programma ook een andere invulling, hierin gaan alle onderdelen nog nauwer samenwerken dan ooit. Sempre Crescendo heeft het afgelopen jaar veel veranderingen doorgemaakt. Zo is bijvoorbeeld bijna het hele instructieteam veranderd, is er een nieuwe voorzitter gekozen en een nieuwe Tambour-maître voor de show- en drumfanfare gekomen.

U bent van harte welkom tijdens de showavond. Kaartjes kosten slechts €10,- Wilt u graag de kaartjes van te voren al bemachtigen? Dan kunt u deze op dinsdag- en donderdagavond om 20:00 uur bestellen in het verenigingsgebouw aan de Smitsweg.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant