Afbeelding

Nieuwenhoorn incasseert ongelukkige nederlaag tegen Heinenoord

Actueel 963 keer gelezen

Nieuwenhoorn heeft afgelopen zaterdag een ongelukkige 0-2 (0-2) nederlaag geleden tegen subtopper Heinenoord.

Hoe dan ook, SHO verpletterde met 5-1 VVGZ waardoor de equipe van de toegevoegde trainer Marco Jalink, John Lopes Cruz en teamleider Jaap Otte de voorlaatste plaats bezet in de eerste klasse B.

'De wedstrijd tegen Bruse Boys in Bruinisse wordt een cruciale wedstrijd', stelt assistent-trainer John Lopes Cruz. 'We gaan voorlopig voor een plaats in de p/d-competitie, maar dan moeten we zaterdag wel winnen. We speelden tegen Heinenoord, een degelijke ploeg, zeker niet slecht, maar twee cruciale doelpunten, die roken naar buitenspel, maar de scheids liet de grensrechter staan, hebben ons de nek omgedraaid.

Desondanks werd er door de ploeg gestreden voor een beter resultaat. We waren in de tweede helft de bovenliggende partij. Zo werd een inzet van Dimitri (Gomes Almeida, DR) gepareerd door de keeper, waarna hij de rebound voor het intikken had.

Qua voetbal hoort Nieuwenhoorn bij de eerste vijf, maar je zult doelpunten moeten maken om te winnen. En door te winnen krijg je ook weer vertrouwen.' Dimitri Gomes Almeida liep een kwartier voor tijd tegen zijn tweede gele kaart aan.

Nieuwenhoorn: Wouter Bloothoofd; Tom van Schaijk, Jan Tuitel, Frank Molendijk, Brandon Nooitmeer; Kenny Lopes Cruz; Sevket Kasaroglu, Brian Smits (85. Breuklin Almeida); Dimitri Gomes Almeida; Corly Bazoer (46. Tom Sleeuwenhoek), Remon Luksch.

Foto's: Wil van Balen

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant