Opbrengst Walking dinner is bestemd voor Hospice De Waterlelie
Opbrengst Walking dinner is bestemd voor Hospice De Waterlelie Foto: pixabay

Walking dinner voor Hospice De Waterlelie

Actueel 804 keer gelezen

Op 14 april aanstaande organiseert serviceclub Agora 8 Voorne Putten en omstreken in restaurant Swins te Rockanje een walking dinner, omlijst met (dans)muziek uit de 70's en 80's. Ook zijn er leuke prijzen te winnen in de loterij. De opbrengst van deze avond is bestemd voor Hospice De Waterlelie.

"Met oren die horen, ogen die zien, een bewogen hart en helpende handen wil Hospice De Waterlelie mensen nabij zijn in de laatste fase van hun leven. Soms is het door omstandigheden niet mogelijk dat om deze zorg en aandacht thuis te ontvangen. Vrijwilligers van het Hospice scheppen met de bewoners en hun familie een sfeer waarin het leven goed is en waarin het leven losgelaten kan worden". (www.hospicedewaterlelie.nl)

Het hospice is bedoeld voor alle bewoners van Voorne-Putten en Rozenburg en staat open voor iedereen, ongeacht de aard van de ziekte of levensbeschouwing.

Hospice 'de Waterlelie' biedt plaats aan vijf bewoners die elk de beschikking hebben over een eigen kamer. Iedere kamer (met bijbehorende badkamer ) is volledig ingericht. Er bestaat ook de mogelijkheid om in de kamer persoonlijke bezittingen neer te zetten of op te hangen. Familie en vrienden zijn welkom om de bewoner te bezoeken en kunnen, indien gewenst, een deel van de zorg op zich nemen. Het is ook mogelijk om te overnachten. Er is in het hospice één logeerkamer aanwezig. Ook zijn er verschillende gemeenschappelijke ruimten, zoals een huiselijk ingerichte woonkamer, een keuken en een sfeervol aangelegde tuin

De leden van Agoraclub 8 zijn erg onder de indruk van het werk van de vrijwilligers in het Hospice en hebben daarom besloten een bijdrage te willen leveren in de aanschaf van nieuwe bedden. Hoe meer mensen deelnemen aan het walking dinner hoe meer geld er opgehaald kan worden. Een kaart kost € 35 en is verkrijgbaar via Carmen Visser (Voetvilla) 0623004755 of Jessica Benedict (YES Events) 0651365972. Ook donaties en/of prijzen voor de loterij zijn van harte welkom!

Agoraclub 8 Voorne Putten en omstreken is een serviceclub voor vrouwen vanaf 42 jaar. Het motto is 'Vriendschap en Tolerantie'. De leden van Agoraclub 8 hebben sinds hun oprichting in 2016 en charter in 2017 al heel veel acties ondernomen. Zo hebben zij o.a. voor de organisatie 'Eyes for the World', het serviceproject van Agora International, geld ingezameld, werden er shawls en cookiejars verkocht voor 'Moeders van Oostvoorne', lopen zij jaarlijks de vierdaagse met bewoners van het Agathahuis en hielpen zij recent tijdens NL Doet de voedselbank Hellevoetsluis.

Voor informatie: www.agoraclubnederland.nl of Facebook @agoraclub8Voorneputten.

.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant