Afbeelding
Foto: Wil van Balen
Koop Lokaal

Visspecialist Hellevoetsluis bezorgt nu ook thuis

Actueel 822 keer gelezen

Hellevoetsluis – Visspecialist Hellevoetsluis in het overdekte deel van winkelcentrum De Struytse Hoeck is het favoriete adres van menig Hellevoeter om verse vis of versgebakken visspecialiteiten te halen.

Pieter van der Giessen: "We zijn vanwege de coronacrisis ook gaan thuisbezorgen. We merken dat mensen voorzichtig zijn en toch liever thuisblijven, maar wel hun wekelijkse portie vis willen.  Je kunt bij ons heel makkelijk via de website en via WhatsApp een bestelling plaatsen. Je kunt daarbij kiezen uit koud of warm. En ook kunnen we verse vis vacuümverpakt bezorgen die je vervolgens zelf kunt invriezen. Zo hebben we een speciaal pakketje met versgebakken lekkerbekken, krokant of naturel, met gratis bucket patat. Vrijdag 12 juni is weer de start van de Hollandse nieuwe, en ook die gaan we thuisbezorgen. Gemak dient de mens. Je hoeft de deur niet uit om te genieten van een heerlijk stukje vis! "

Visspecialist Hellevoetsluis bezorgt door heel Hellevoetsluis met een speciale bezorgscooter, dus ook in Nieuwenhoorn en Oudenhoorn. "Uiteraard houden we ons aan de veiligheidsvoorschriften van het RIVM. Je kunt bij ons contactloos betalen bij aflevering van je bestelling."

"We hebben in de jaren dat we in Hellevoetsluis gevestigd zijn, zo'n 16 jaar inmiddels, een grote klantenkring opgebouwd en velen bestellen nu ook online bij ons. Uiteraard kan je ook nog steeds gewoon in de winkel terecht en hebben we ook daar de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen."

Visspecialist Hellevoetsluis
Struytse Hoeck 319a,
3223 DE Hellevoetsluis
0181-337703
06 51353433 via WhatsApp
https://visspecialisthellevoetsluis.nl/

Uit de krant