Afbeelding
Foto: Daphne Poldervaart

’t Capproen schuift op naar vierde plaats

Sport 654 keer gelezen


Hellevoetsluis-
’t Capproen heeft na de overwinning tegen Oranje Zwart/De Hoekse de zegereeks ook doorgetrokken tegen ZKV. ’t Capproen was in sporthal De Eendr8 met 18-7 (9-3) te sterk voor de club uit Zuidland.

‘’Ik ben blij dat we de overhand hadden tegen een mindere tegenstander’’, uitte coach John Groenemeijer zijn tevredenheid over zijn team. ‘’ZKV had een moeilijke tegenstander kunnen zijn, was dat ook met het achter verdedigen. Maar we zijn scherp en geconcentreerd aan de wedstrijd begonnen, ZKV niet het gevoel gegeven dat er bij ons wat te halen zou zijn. Het is ook belangrijk dat we de ploegen die onder ons staan ook onder ons te houden. Dat is makkelijk gezegd, maar dat moeten we eerst maar eens zien uit te voeren. Ik ben ook blij dat we het spelletje spelen dat ik graag wil zien. Het is jammer dat we de winterstop ingaan nu we in de flow zitten.’’ Naast het goede spel van ’t Capproen viel ook scheidsrechter Michael Beekman op met zijn goede leiding en uitleg over gemaakte overtredingen.

‘t Capproen: Richard van Marion (4 keer), Nik Stolk (1 keer), Dianne Kuiper (4 keer, 55. Color van der Perk), Iris Letterie (1 keer); Brittany de Kruif (4 keer), Sanne Hoogendoorn (1 keer, 54. Yentl van der Perk), Roan Jongejan (2 keer), Mark Wietzes (1 keer).

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant