Afbeelding
Foto: Carola van de Loosdrecht

OHVV de kansen, Meeuwenplaat de punten

Sport 526 keer gelezen

Oudenhoorn- OHVV is door de minimale 0-1 (0-1) nederlaag tegen Meeuwenplaat in zwaar weer gekomen. De Oudenhoornaars zijn in de Derde klasse D gezakt naar de tiende plaats (nacompetitie)plaats. 

‘’We hebben de beste wedstrijd van het seizoen gespeeld, hebben volop lof gekregen, maar door één benutte kans voor Meeuwenplaat staan we met lege handen’’, baalde Mark van Os van de onverdiende nederlaag tegen de hoog genoteerde club uit Hoogvliet. OHVV begon gretig aan de wedstrijd, kreeg ook vele kansen en mogelijkheden tot kansen. Michael van Maurik zag een 20-meterschot door de uitblinkende doelman uit de kruising getikt worden en Ramon de la Haye schampte de bal op twee meter van het doel voorlangs. Nadat Jonathan Francesca zijn schot via de keeper over zag zeilen, Rowan van Heijst een niet te missen kans kreeg en Ramon de la Haye zijn schot zag afketsen, namen de bezoekers in de extra tijd de leiding: 0-1. ‘’De ploeg kwam heel goed uit de kleedkamer, maar ook nu werd het goede spel niet beloond met de verdiende gelijkmaker. Een kwartier voor tijd ging Casper Bredius goed door scoorde de 1-1, maar de scheidsrechter had al vanwege hands van Meeuwenplaat binnen de zestien afgefloten. Iedereen dacht aan een strafschop, maar hij legde de bal op aandringen van de tegenstander buiten de zestien. Eerst de voordeelregel niet toepassen en vervolgens een strafschop onthouden. We hebben met een alles of niets offensief alles geprobeerd om gelijk te komen, maar de bal wilde er niet in.’’ Justin Tromp behoorde na zijn blessure tot de uitblinkers. OHVV speelt zaterdag in Maassluis de belangrijke wedstrijd tegen het opgebloeide VDL. ‘’We zullen zaterdag hetzelfde niveau moeten halen om de drie punten binnen te slepen.’’

OHVV: Wouter Bloothoofd; Dylan van de Loosdrecht, Michael van Maurik, Justin Tromp (75. Joshua Stout), Thomas Melching; Jim Baks; Shi-Fa Steehouder, Gavin van Dort; Ramon de la Haye; Rowan van Heijst (70. Casper Bredius, 88. Timo Blommers), Jonathan Francesca.


Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant