Afbeelding

Helius neemt dikke revanche tegen HVOS

Sport 302 keer gelezen

Hellevoetsluis- De handballers van Helius hebben zichzelf een aangename verrassing geschonken door de derby tegen HVOS in De Fazant met een klinkende 35-26 (23-15) overwinning af te sluiten.

'We hebben in Spijkenisse met dezelfde cijfers verloren, dus een mooiere uitslag kon de ploeg zich niet wensen,' complimenteerde coach John Geul zijn manschappen. 'Het was een superpot, zeker als je bedenkt dat het scoringspercentage in de eerste helft lag op 93 procent en aan het einde van de wedstrijd op 77 procent. Maar ook in de tweede helft hebben we behoudens een iets minder laatste kwartier goed gespeeld. Na 3-0 en 3-3 ging de ploeg met snel uitgevoerde break-outs helemaal los. Waar we constant op trainen kwam er nu helemaal uit.' Helius bezet in de negende plaats in de landelijke hoofdklasse D met een ruime marge op de onderste teams Orion, HWC en Gemini.

Helius (mannen): Rijnoud Bestebreurtje; Joost Brouwer (4 keer), Tijmen Bestebreurtje (3 keer), Taco van der Kooij (3 keer), Daan Struik (4 keer), Nick Hovenkamp (1 keer), Tom Hovenkamp (7 keer) en Yannick Zwaan (2 keer), Yorick Geul (6 keer) en Bas van den Heuvel (6 keer).

Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant