Afbeelding

OHVV doet zich tekort tegen koploper Gouda

di 25 nov 2014, 11:27 Sport 31 keer gelezen

Oudenhoorn: OHVV verkeert met diverse achtereenvolgende toppers op de kalender in een moeilijke fase. Na de 0-1 nederlaag tegen titelkandidaat TOGB volgde op het sportpark aan de Eeweg een nieuwe nederlaag, nu met 1-2 (0-2) tegen koploper Gouda. De equipe van Arie Horstink brengt aanstaande zondag een bezoek aan het herboren SVDPW, vervolgens ontvangt het medekoploper PFC en vervolgens de uitbeurt tegen Groeneweg, dat afgelopen zondag in Oostvoorne met 2-3 zegevierde over OVV.

‘Het programma is zwaar, maar de verschillen in de tweede klasse D zijn heel klein. Er zitten geen zwakke tegenstanders in deze afdeling, het verschil zit hem in individuen,’ aldus de trainer van OHVV. De Oudenhoornaars speelden in een aantrekkelijke wedstrijd ook tegen het hooggeplaatste Gouda in een 3-4-3 formatie op de aanval. Waar Ramon van der Bie en Thomas Biesheuvel enkele goede mogelijkheden lieten liggen, daar sloegen de slim spelende Gouwenaren in de counter tot twee keer genadeloos hard toe: 0-2. De thuisclub probeerde de meubelen in het tweede deel met veel druk en zelfs met vier aanvallers te redden, maar kwam uiteindelijk niet verder dan een doeltreffende vrije trap van David Keijzerwaard; 1-2. Thomas Biesheuvel kreeg na een prima actie oog in oog met de Goudse keeper nog een kans op de gelijkmaker, maar schoot over. ‘De ploeg heeft hard gewerkt, verzorgd voetbal gespeeld, maar we laten goede kansen, en door verkeerde keuzes mogelijkheden om tot grote kansen te komen, liggen. We hadden een punt verdiend, maar dat verklaart de nederlaag. Het scorend vermogen zit momenteel niet mee, maar gaat wel komen.’ OHVV kreeg halverwege de eerste helft een domper te verwerken, toen Patrick van Dorp met een enkelblessure moest uitvallen. Ponet ontbrak vanwege een liesblessure. Het als elfde geklaseerdee OHVV speelt aanstaande zondag in Schiedam tegen SVDPW. Meer sport zie de websites van www.groothellevoet.nl, www.weekbladspijkenisse.nl en www.bernisse-online.nl.
OHVV: Rick Groenendijk; Stefan Berkman, Michiel Tange, Aron van der Steen (70. David Keijzerwaard); Jan Kees den Hartog (46. Davy van Velzen), Patrick van Dorp (20. Mitco Milojevic), Slavisa Milojevic, Chris Peters; Thomas Biesheuvel, Ramon van de Bie, Jarno Huisman.
Dan Rolandus
Fotografie: Theo van Kralingen

 

Uit de krant