Afbeelding

Hockeysters Voorne onderuit tegen Barendrecht

Sport 7 keer gelezen

De hockeysters van HC Voorne hebben zondag een nederlaag moeten incasseren tegen Barendrecht. De ploeg van Rob van ’t Zet verloor met 3-1, de ruststand was 1-0. De enige treffer voor de dames uit Hellevoetsluis kwam van de stick van Carlijn Westerhof. ‘We speelden beter hockey, we waren de betere ploeg en toch sta je met lege handen. Door een fout komen kom je toch op achterstand.

We vergeten onze kansen te benutten. Na rust had iedereen een gevoel dat we gingen knallen. Toen was er snel een strafcorner tegen en ging het mis. We blijven de kansen houden, maar ze gingen er weer niet in. Het had wel 9-3 voor ons kunnen worden. De meiden valt niets te verwijten. We hebben alleen onszelf niet beloond’, zegt Rob van ’t Zet na de nederlaag. Annelies van der Jagt viel met een hoofdblessure uit en moest naar het ziekenhuis. Zondag speelt de ploeg tegen koploper Rijswijk.

Speelsters HC Voorne:
Ira van Gastel; Sacha Valentijn, Joyce Homberg, Annelies van der Jagt, Suzanne van Roon; Sophie Schinkel, Karlijn Westerhof, Melissa van Keulen; Marloes Ravenschlag, Sophie Ravenschlag, Brittney Hoogerwaard. Er werd ingevallen door Lauren Purvis, Emma Schinkel en Shaquille Warren.

Alex Hordijk

 

Uit de krant