Afbeelding
Foto: Peter Jansen

’t Capproen laat zich inpakken door WION

Sport 903 keer gelezen


Rotterdam- ’t Capproen heeft in de WION-hal met 20-12 (9-7) verloren van WION. Terwijl de thuisclub vocht voor zijn laatste titelkans in Poule 3K, daar liet ’t Capproen zich in de tweede helft gemakkelijk wegspelen.  

‘’Verliezen van WION is geen schande, maar gelet op een goede eerste helft is de uitslag te hoog uitgevallen, hebben wij te weinig gescoord’’, toonde coach Alex Krol zich teleurgesteld. ‘’We speelden in de eerste helft goed met wisselende posities, maar dat lukte in het tweede deel duidelijk minder. En dat terwijl we in de tweede helft met drie sterkhouders (Color van der Perk, Brittany de Kruif en Richard van Marion, DR) aantraden. We hebben verzuimd de mannen van WION in de tweede helft af te stoppen. WION was na de zeperds tegen Thor en Trekvogels gebrand op de overwinning.’’ ’t Capproen sluit zaterdag om 16.20 uur in sporthal De Eendr8 het zaalseizoen af met de wedstrijd tegen hekkensluiter Nikantes.

‘t Capproen: Dianne Kuiper (3 keer), Jente Dersjant (1 keer, 31. Color van der Perk 1 keer), Freek Sjouw (38. Roy Vermaat), Nik Stolk (2 keer, 58. Freek Sjouw); Zoë van der Perk, Yentl van der Perk (1 keer, 31. Brittany de Kruif 1 keer), Roy Verma 

Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant