Afbeelding
Foto 't Capproen

’t Capproen niet opgewassen tegen Trekvogels

Sport 919 keer gelezen

Rotterdam - ’t Capproen is er niet in geslaagd om in Rotterdam-Zevenkamp voor een verrassing te zorgen. De Hellevoetse korfbalformatie verloor tegen het immer gevreesde Trekvogels met 16-10 (9-3). ’t Capproen is gezakt naar de vierde plaats in de derde klasse D.

‘’We waren op volle oorlogssterkte met een goede ‘bank’’’, stelde coach Alex Krol. ‘’We hebben het team erop gewezen dat zij er zoals altijd veel energie in zouden stoppen. Dat was ook onze opdracht, maar het lukte ons niet om druk naar binnen te geven. Trekvogels profiteerde hiervan waardoor we al snel tegen een behoorlijke achterstand van 6-2 en 9-3 bij rust opliepen. Thuis wisten we het gat nog te dichten, maar dat zat er onder meer door verloren duels en een matige passing dit keer niet in.’’ ’t Capproen kwam na een donderspeech van de coaches in het tweede deel beter voor de dag. ‘’We scoorden in de tweede helft zeven keer, maar kwamen gewoon niet dichterbij. We hebben het in de eerste helft laten liggen. Al met al hebben we het als collectief niet kunnen brengen. Je zag dit al aankomen in de laatste wedstrijden. We zullen zaterdag tegen Olympia uit een heel ander vaatje moeten tappen.’’ De wedstrijd in sporthal De Eendr8 begint om 14.00 uur.

‘t Capproen: Color van der Perk (1 keer), Dianne Kuiper (1 keer), Freek Sjouw (1 keer), Richard van Marion (1 keer, 29. Roy Vermaat 1 keer); Roan Jongejan (1 keer), Nik Stolk (1 keer, 45. Richard van Marion), Yentl van der Perk (20. Zoë van der Perk 1 keer), Brittany de Kruif (2 keer, 45. Jente Dersjant).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant