Hellevoetsluis ontbeert schutter tegen De Meeuwen

Sport 406 keer gelezen

Hellevoetsluis- Hellevoetsluis heeft zich met een 1-1 (1-1) gelijkspel tegen De Meeuwen flink tekortgedaan. De achterstand van de roodwitten bedraagt zeven punten op de koplopers Zuidland en DBGC.

‘’Wij hebben tegen een verdedigende ploeg een goede wedstrijd gespeeld, maar waren voor de goal met zo’n zeven mogelijkheden niet scherp genoeg’’, verklaarde trainer Paul Bestebreur het gelijkspel tegen de Zeeuwen. Hellevoetsluis nam na een halfuur spelen de leiding door Bryan Poelman, die een doorkopper van Jeffrey de Koning uit een hoekschop van Glenn Stoffers raak kopte: 1-0. Vlak voor rust kwam De Meeuwen op een vervelend moment langszij: 1-1. ‘’We hadden in de tweede helft 75 procent balbezit, maar hebben daar te weinig mee gedaan.’’ Vijf minuten voor tijd trok Onur Furuncu na één van de schaarse uitvallen van de bezoekers aan de noodrem waarop de verdediger met rood naar de kleedkamer werd verwezen. ‘’We moeten nu realistisch zijn en niet met een kampioenschap in ons hoofd gaan zitten. We gaan nu voor het hoogst haalbare en zien dan wel waar we uitkomen. Het is prettig dat ik weer een ploeg heb gezien die de boel kan afjagen en kansen kan creëren. Het verschil met vorig jaar is dat we uit de kansen nu minder scoren. Dat zal beter moeten.’’ Hellevoetsluis speelt zaterdag in Goes de uitbeurt tegen hekkensluiter SSV ’65.

Hellevoetsluis: Dyron Bijl; Timo Verheij, Anthony Bentem (46. Patrick Haze), Jeffrey de Koning, Onur Furuncu; Mischa van Kempen, Brendon Jansen, Bryan Poelman; Glenn Stoffers, Bunyamin Karahan, Serkan Yavuzyigitoglu (46. Fabian Boekholt).