Afbeelding
Foto: Dan Rolandus

MTB-wedstrijd in Ouddorp

Sport 547 keer gelezen

Ouddorp - Aanstaande zaterdag wordt op het Paarden Sport Centrum De Dijkgraaf aan de Hofdijksweg in Ouddorp de Mountainbike wedstrijd van Ouddorp voor alle categorieën verreden.

‘’De laatste ATB-wedstrijd in Middelharnis werd georganiseerd vooraf aan de coronaperiode in 2018 of 2019’’, laat Wout Roos weten. ‘’Maar nu de gemeente de berg (de Alp van Mijnheerse, DR) zodanig heeft aangepakt om het park verder te verfraaien is het onmogelijk om op en rondom de berg nog een wedstrijd te organiseren. We kwamen in contact met leden van Toerclub Ouddorp om weer eens een MTB-wedstrijd te organiseren.’’ Martijn Koese van Toerclub Ouddorp reageerde enthousiast en wist wel iemand. ‘’Een wielermaat van mij (Tony Grinwis, DR) kwam in contact met iemand van het Paarden Sport Centrum de Dijkgraaf, die eveneens enthousiast reageerde op het initiatief’’, aldus aldus Martijn Koese. De MTB-wedstrijd van Ouddorp, die wordt georganiseerd door de samenwerkende verenigingen Wielerronde Mijnheerse, Toerclub Ouddorp en PSC De Dijkgraaf, wordt aanstaande zaterdag gehouden op het Paarden Sport Centrum De Dijkgraaf aan de Hofdijksweg in Ouddorp. Er is een ruime parkeergelegenheid en een afspuitplaats aanwezig. De aanvang van de eerste wedstrijd is om 12.30 uur.

Programma: Jeugd tot en met 8 jaar en Jeugd 9 plus 10 jaar (20 minuten), 12.30 uur. Jeugd 11 plus 12 jaar (25 minuten), 13.00 uur. Jeugd 13 plus 14 jaar (30 minuten) 13.00 uur. B categorie 39-plus (50 minuten), 14.00 uur. Vrouwen (50 minuten), 15.15 uur. A categorie tot 40 jaar (60 minuten), 15.15 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant