’t Capproen sluit zaalcompetitie winnend af

Sport 666 keer gelezen

Hellevoetsluis- ’t Capproen heeft de zaalkorfbalcompetitie in De Eendr8 afgesloten met een klinkende 21-7 (9-5) overwinning tegen SKV. De veldcompetitie wordt dan ook met vertrouwen tegemoet gezien.

‘’We zijn met een achterstand van 0-3 in de eerste 9 minuten moeizaam begonnen’’, uitte coach Alex Krol zijn kritiek over het vertoonde spel. ‘’De focus ontbrak. Na 20 minuten begon het met twee wissels beter te lopen, bogen we de achterstand van 2-5 om in een 9-5 voorsprong. We combineerden beter en hielden er een hoog baltempo op na. De goals vielen in de tweede helft makkelijker en verdedigend gaven we niets meer weg. Halverwege de tweede helft hebben we meer spelers speeltijd gegeven.’’ ’t Capproen moest het stellen zonder Roy Vermaat (geblesseerd) en Richard van Marion (ziek). Nik Stolk was overigens ook niet geheel fit.

‘t Capproen: Zoë van der Perk (1 keer, 23. Dianne Kuiper 3 keer, 53.Zoë van der Perk), Color van der Perk (4 keer), Freek Sjouw (1 keer, 47. Nik Stolk), Mark Kuiper (20. Ruben Herrera 1 keer); Roan Jongejan (4 keer), Mike Jansen (2 keer), Brittany de Kruif (5 keer, 53. Amber Schoordijk), Yentl van der Perk.  Ruben Herrera, Mark Kuijper, Rick van der Kellen, Mike Jansen, Simone Stolk, Jente Dersjant, Jordy Nijssen, Nik Stolk, Sanne Hoogendoorn, Mark Wietzes.