Afbeelding

The Health Factory verruimt openingstijden!

Actueel 891 keer gelezen

Vanaf 4 juni verruimt  Feel Good ClubThe Health Factory aan de Sportlaan de openingstijden. Vroege vogels kunnen al vanaf 6 uur 's ochtends aan de slag. Ben je meer een avondmens dan kan tot middernacht bij deze sportschool terecht. En dus ook in het weekend!

Bij The Health Factory is er nu altijd een geschikt moment om te sporten! Deze verruimde openingstijden zijn ook ideaal voor iedereen die in ploegendienst werkt; er is altijd wel een tijdstip te vinden waarop het wél uitkomt te gaan sporten. Kosten? Iedereen vanaf 18 jaar met een onbeperkt abonnement kan gebruik maken van de verruimde tijden. Leden vanaf 16 jaar echter alleen met toestemming van ouders/voogd.

Bij The Health Factory kun je terecht voor fitness, groepslessen, fysio, afslanken en personal training. Er zijn zelfs meer dan tientallen  groepslessen te volgen bij The Health Factory. Zoals Get fit or get out, XCore, Body & Mind en Club Power. Tijdens B-Kick leer je dynamische stoot- en traptechnieken op basis van verschillende vechtsporttechnieken tegen een cube, natuurlijk op muziek voor een complete workout. Onverminderd populair zijn de bekende spinninglessen. En ook voor yoga en pilates ben je hier aan het juiste adres. 

Nieuw bij de The Health Factory is de Barre Workout elke zondag om 11 uur.  Deze training is gebaseerd op ballet, pilates en stretching. Door vloeiende bewegingen af te wisselen met krachtoefeningen en stretches worden je spieren verlengd. Je krijgt een lichaam waar iedereen jaloers op wordt!

Wil je meer weten neem dan gerust contact op via 0181-399501 of kijk op de website http://www.feelgoodclubthehealthfactory.nl/

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant