Afbeelding

De Zeesterren zijn vertrokken naar de Noordkaap

Actueel 357 keer gelezen

Weet u het nog, van het artikel van een paar weken geleden? De twee mannen die een jongensdroom gaan vervullen. Jaap de Jong uit Scherpenisse en Andre Lugtenburg uit Nieuwenhoorn. Zij doen mee aan de Baltic Sea Race. Ze leggen een rallyafstand van maar liefst 7500 kilometer af in hun prachtige 51 jaar oude Volvo, zonder gps en zonder over de snelweg te rijden.

Het tweetal rijdt niet alleen voor hun eigen plezier, maar ook voor een goed doel: Stichting StaVoord6. Deze Thoolse stichting zet zich in voor de realisatie van een duurzame vakantiewoning voor mensen met een slechte levensverwachting. Inmiddels heeft team 127 een bedrag van ruim 1000 euro bijeen gezameld, maar het doel is 2000 euro.


De route gaat via Duitsland, Denemarken, Noorwegen, Zweden en Finland over de Poolcirkel en de Noordkaap naar Lapland, Rusland, Estland, Letland en Litouwen. Op 2 juli worden ze in Hamburg weer aan de finish verwacht. De mannen zijn afgelopen vrijdag vertrokken nadat ze door familie en vrienden uitbundig zijn uitgezwaaid. Wil je het team De Zeesterren sponsoren en/of hun avonturen volgen? Kijk dan zeker even op de Facebookpagina: De Zeesterren – Baltic Sea Circle 2017. De mannen hebben ondertussen de tijd van hun leven. Ze voeren leuke opdrachten uit onderweg en genieten van de omgeving en van de race

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant