De Wereldwinkel is gevestigd in Brielle aan de Voorstraat 73.
De Wereldwinkel is gevestigd in Brielle aan de Voorstraat 73.

Duurzaamheid ook in de Wereldwinkel

Algemeen 676 keer gelezen

Brielle - Iedereen heeft het er over en de kranten staan er vol van: duurzaamheid. Het milieu verandert door het vrijkomen van broeikasgassen (CO2), we verspillen grondstoffen en de plastic afvalberg wordt steeds groter. De aarde raakt hierdoor uitgeput.

De Wereldwinkel wil daarom iets doen aan de ‘uitputting’ van de aarde. De Wereldwinkel helpt door de makers van cadeaus die verkrijgbaar zijn in de winkel een eerlijke prijs te betalen voor hun producten en duurzame artikelen te verkopen. Veel van deze fairtrade producten zijn duurzaam. Denk bijvoorbeeld aan opnieuw gebruikt glas, blik, stenen beelden en de bekende Dopperfles.

Duurzaam boterhamzakje
Heeft u ook zo’n hekel aan plastic zakjes en houdt u niet van een grote broodtrommel in de tas? Dan is het duurzame Keep Leaf boterhamzakje een uitkomst. Dit boterhamzakje is gemaakt van katoen met een waterafstotende nylon binnenkant. U kunt het zelfs wassen met Seepje dat minimaal 99% natuurlijk is (verkrijgbaar in de winkel). Er wordt door de fabrikanten van Seepje hard gewerkt aan verbetering zodat het straks een 100% natuurlijk product is.

Het assortiment verandert regelmatig, waardoor u in de Wereldwinkel vast een mooi duurzaam cadeau kunt vinden.

Wereldwinkel Brielle, Voorstraat 73

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant