Afbeelding
Agenda

Wat is er te doen in de regio?

Algemeen 591 keer gelezen

De regio bruist van activiteit met een divers aanbod aan evenementen. Of je nu geïnteresseerd bent in kunst en cultuur, sportevenementen, festivals of lokale markten, er is voor elk wat wils. Kom en geniet van de gezelligheid die de evenementen in de regio te bieden hebben. Hieronder leest u een greep uit het aanbod in de regio. 

Blijspel ‘t is Bingo op de Camping
Hellevoetsluis - Toneelgroep Oude Woelhoek speelt ‘t is Bingo op de Camping! Een blijspel in drie bedrijven door E. Evers. Het wordt weer gegarandeerd lachen! De uitvoeringen zijn op zaterdagavond 2 en 9 maart. De zaal is open om 19:30. Locatie: Buurtcentrum de Oude Woelhoek, Achterdorp 9, Nieuwenhoorn. Kaarten à €7,50 per stuk zijn te verkrijgen via:toneelgroep.oudewoelhoek@outlook.com of via Whatsapp/sms/telefoon bij: Melvin van der Sluis 06 401 639 00 of via Marit van den Engel: 06 255 889 49.

Concert Die Bachfreunde
Oostvoorne - Zondag 3 maart a.s. geven ‘Die Bachfreunde’ o.l.v. Nigel Hutson een concert in de Dorpskerk, Kerkplein 1, 3233 AR Oostvoorne Aanvang is om 15.00 uur. De kerk is open om 14.30 uur. Het gevarieerde en. aantrekkelijke programma bestaat uit een aantal klassieke werken van o.a. Bach, Seyfert, Stradella en Telemann. ‘Die Bachfreunde’ is een enthousiaste groep van 10 amateurmusici, die regelmatig meewerken aan kerkdiensten en concerten verzorgen in de regio Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant. Het ensemble heeft een aantal succesvolle concerten in Zuid-Frankrijk en België gegeven. De toegang is gratis. Vrije gift na afloop van het concert ter bestrijding van de onkosten. Voor meer informatie kunt u terecht bij Constance Brugmans-Bergijk, 06 22 24 34 45.

Patrick Nederkoorn & Sjoer Groeskamp – Overvloed
Hellevoetsluis - Een geslaagde mix van theater en wetenschap. In een tijd van alarmerende klimaatrapporten bundelen fysisch oceanograaf Sjoerd Groeskamp en cabaretier Patrick Nederkoorn hun krachten. In het humoristische ‘Overvloed’ gooien ze cabaret, klimaat en wetenschap in de blender en heten ze je welkom in het jaar 2100. Hoe is het de wereld vergaan? Staat Nederland op palen? Is de laatste ijsbeer al verdronken of hebben we de opwarming gestopt? “Geslaagd experiment van een plezierig, interessant, complementair duo” (Theaterkrant). Vrijdag 23 februari, aanvang 20.15 uur, toegang €20,50, Theater Twee Hondjes.

Bill Baker’s Big Band
Spijkenisse - Dansliefhebbers kunnen dansen bij een heuse Big Band. Dit mag u niet missen, Bill Baker’s Big Band komt naar Spijkenisse! Zondagmiddag 25 februari wordt het gezellig in Hotel Carlton Oasis. De carrouselvormige zaal “The Horizon” voor u open om fijn te komen dansen en/of te luisteren naar een Big Band die “live” aanwezig is. Deze band die “All over the World” bekend is zorgt voor de voetjes van de vloer bij diverse dansstijlen zoals de quickstep, Engelse wals. Tussen 14.30 en 17.30 uur mag u in “The Horizon” komen genieten. De zaal is open om 14.00 uur en de toegang is gratis! Er kunnen geen reserveringen voor zitplaatsen gedaan worden. Na afloop serveert het Carlton Oasis een speciaal menu. Geniet van een hamburger of saté inclusief garnituur en een drankje naar keuze in het vernieuwde restaurant ROAM. Dit kunt u vooraf reserveren. Adres: Carlton Oasis, Curieweg 1 . 3208 KJ Spijkenisse. Parkeren is gratis. Tafelreservering: https://www.carltonoasis.nl/restaurant/reserveren Oasis is goed bereikbaar met metro en bus. www.billbaker.nl.

Sempre Crescendo
Rockanje - Bekend zijn de organisatoren van de seniorenmiddagen in Stuifakkers in Rockanje inmiddels om de grote diversiteit wat betreft het aanbod op hun muziekmiddagen voor de senioren, en zijn er daarom dan ook super trots op dat op zaterdag 16 maart 2024, als start van de cultuurweek Voorne aan Zee, de gehele fanfare Sempre Crescendo uit Hellevoetsluis onder leiding van de Rockanjese dirigent Arjo Briggeman te gast is. Dit ook nog eens samen met de complete drumband. Opnieuw een “muziekmiddag” om nu dus al naar uit te kijken!

Vogelhuisjes timmeren
Hellevoetsluis - Een leuke afsluiter van de voorjaarsvakantie. Op zondag 25 februari kan je op Kinderboerderij De Kerkestee vogelhuisjes timmeren. Voor € 7.50 mag je er op los komen timmeren! Je kan tussen 13.00 uur 15.00 uur starten. Wie van te voren aanmeldt is zeker van een bouwpakket. Vrij inlopen en mee doen kan natuurlijk ook, maar dan geldt op = op. Ben je in het bezit van een klein hamertje, neem deze dan mee. Aanmelden kan via 0181-311484 of tijdens een bezoek aan Kinderboerderij “ ”. De volgende datums kunt u vast in de agenda noteren. Meer informatie volgt. 31 maart paaseieren zoeken (met paashaas)27 april koningsdag kofferbak en kleedjes markt Wilt u het hele jaaroverzicht zien van de activiteiten kijk dan op de website, www.dekerkestee.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant