Afbeelding

Showavond Sempre Crescendo

Actueel 85 keer gelezen

Na maanden van voorbereidingen was het zaterdag 12 april dan zover: De jaarlijkse showavond kon beginnen. Voor een uitverkochte zaal maakte Sempre Crescendo er weer een feest van, met als thema Musicals & Movies. Orkest en opleidingsorkest speelden de mooiste muziek, met leuke intermezzo’s zoals de drie swingende nonnen uit ‘Sister Act’.

Bij het stuk ‘The Phantom of the Opera’ was een prachtige dansvoorstelling door 2 majorettes te zien, en tijdens ‘Les Miserables’ stond de hele vloer vol met revolutionairen. De drumband bracht 2 zeer swingende stukken, en de majorettes van groot tot klein gaven erg leuke en indrukwekkende shows. De a-meiden lieten ook enkele solo’s zien waarmee ze bij Nationale Kampioenschappen goede resultaten behalen. Aan het einde van de avond trad de drumfanfare aan met haar nieuwste show, en werd beloond met een daverend applaus. Het was de laatste showavond van dirigent Robert-Jan Hoffman bij Sempre Crescendo. Na 10 jaar trouwe dienst gaat hij ons helaas verlaten.
Als laatste bracht voorzitter Peter den Tuinder de 2e editie van Taptoe Hellevoetsluis onder de aandacht van het publiek: Op 20 september is het zover, hou vast een plaatsje vrij in uw agenda! Kaarten reserveren kan al via info@sempre-crescendo.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant