Afbeelding

Voorne Putten Journaal

Actueel 100 keer gelezen

Altijd al een duik willen wagen? Of die eerste stap zetten richting uw duikdiploma? Of gewoon een keer onderwater ademhalen? Tijdens de actie van Team RescueMedics 16 maart is dit mogelijk. Team RescueMedics verzorgt deze dagen samen met de sponsoren, Lucky Dive Center en Riviéra Bad, een introductieduik dag.

Tijdens deze dag krijgt u uitleg over duiken waarna u zelf het zwembad ingaat en alles kan uitproberen onder de begeleiding van ervaren instructeurs. Als u uit gedoken bent kunt u daarna kosteloos het recreatie bad in, om daar de rest van de dag heerlijk te vertoeven.

Naast het duiken wordt er deze dag ook entertainment verzorgt. Er zijn namelijk twee zeemeerminnen uitgenodigd waarmee de deelnemers op de foto kunnen gaan. Zij zullen tussen de duikers door zwemmen en de kinderen vermaken in de hal. De foto’s worden verzorgd door professionele fotograaf Aart van Jolingen, welke zich ook kosteloos inzet voor dit goede doel. De foto’s kunnen ter plekke worden aangeschaft als herinnering aan deze dag. Daarnaast kunnen de kinderen die deze dag het zwembad bezoeken zich laten schminken.

Al het geld dat met deze actie wordt opgehaald komt ten goede aan Stichting RoPa Run. Stichting RoPa Run ondersteunt palliatieve oncologische patiënten onder het motto: “Leven toevoegen aan dagen als dagen niet toegevoegd kunnen worden aan het leven.” De RoPa Run is een evenement waarbij in teamverband van Parijs naar Rotterdam wordt gerend in een non-stop durende estafette van 7 tot 9 juni. Werkelijk een avontuur voor het leven! Team RescueMedics zullen dit jaar voor het eerst meedoen en willen graag zoveel mogelijk geld in zamelen voor dit mooie doel. Hiervoor zetten zij zich dan ook volledig voor in.

Wilt u graag deelnemen tijdens één van deze dagen, dan kunt u zich opgeven via van: info@rescuemedics.nl. Zondag 16 maart vanaf 12:00 bent u welkom. Elk heel uur start er een nieuw blok, maar wees er snel bij want de inschrijvingen stromen binnen. Iedereen kan meedoen vanaf 10 jaar. Na afloop ontvangt u een officieel certificaat van uw eerste duik. Wilt u Team RescueMedics volgen in hun avontuur in aanloop naar Parijs en van Parijs naar Rotterdam? Like dan hun pagina op Facebook, via de zoekmachine kan je hen vinden door: Rescuemedic Runners in te tikken.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant