Kees Veldboer, directeur van Stichting Ambulance Wens en Ingrid Ruts, bedrijfsleidster van de MCD.
Kees Veldboer, directeur van Stichting Ambulance Wens en Ingrid Ruts, bedrijfsleidster van de MCD.

Een mooi bedrag voor stichting Ambulance Wens

Algemeen 857 keer gelezen

Hellevoetsluis - Stichting Ambulance Wens vervult de laatste wens van niet meer mobiele terminale patiënten die niet lang meer te leven hebben. Het gaat soms om hele kleine dingen die voor een terminaal zieke patiënt heel belangrijk zijn, maar eigenlijk niet meer mogelijk zijn. En die dingen worden dan toch mogelijk gemaakt.

Dankzij vele vrijwilligers en donaties is het mogelijk om dit mooie en waardevolle werk te blijven doen. We spraken verpleegkundige Xandra Lustenhouwer een van de vrijwilligers die zich met hart en ziel inzet voor de stichting. “Bij supermarkt MCD aan de Forel staat sinds 2019, met enkele tussenpozen, naast het inleverpunt voor de lege flessen een donatiepunt voor stichting Ambulancewens. Dankzij de gulle giften van het winkelend publiek bij MCD, die massaal hun statiegeldbonnen doneren, is er €2784,60 opgehaald. Wat een mooi bedrag! We zijn iedereen erg dankbaar.” Vorige week is de cheque overhandigd aan Kees Veldboer van Stichting Ambulance Wens door Ingrid Ruts, bedrijfsleidster van MCD. De mogelijkheid om in de winkel statiegeldbonnen te doneren aan de stichting blijft.

Stichting Ambulance Wens vervuld wensen met speciaal ontworpen ambulances. Ook gaat bij elke wens kundig medisch geschoold personeel mee. Per dag vervult de Stichting 5 à 7 wensen en inmiddels zijn er meer dan 20. 257 wensen vervuld.

Uit de krant