Afbeelding
Foto: Wil van Balen
Vakmensen van klasse

Equinox Zonwering topproducten én topservice!

Algemeen 791 keer gelezen

Oostvoorne - Equinox Zonwering is de specialist voor binnen - en buiten zonwering en verandadaken gevestigd in Oostvoorne.

Twaalf jaar geleden opende Emil Heindijk aan de Voorweg 35 A Equinox Zonwering. Zijn bedrijf is gegroeid tot een belangrijke speler in de regio met vijf enthousiaste en ervaren teamleden. We gaan in gesprek met een van zijn medewerkers Marisca , binnendienstmedewerker en het aanspreekpunt in de winkel. “Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop en het onderhoud van zonwering voor woningen en bedrijfspanden. Denk hierbij onder meer aan knikarmschermen, uitvalschermen, rolluiken, rolpoorten, screens, serre overkappingen, markiezen of verandadaken. In onze vernieuwde showroom ziet u een selectie van de nieuwste producten van de kwaliteitsmerken Verano en Allround in de nieuwste kleuren.

Er is veel mogelijk op het gebied van zonwering. Zo hebben we solar rolluiken en screens , dus op zonne-energie! Deze screens en rolluiken worden aangestuurd door een solarmotor en is daardoor een duurzame oplossing. Omdat deze producten draadloos zijn kunnen ze makkelijk en snel gemonteerd worden.

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een tuinkamer met een serreoverkapping. Daarvoor hebben wij een ruime keuze vouw – of lamellendaken. Deze bieden beschutting tegen wind en regen. Of natuurlijk desgewenst tegen de zon zodat u ongeacht het weer kunt genieten van uw tuin. Ook uw tuinmeubelen blijven zo beter beschermd tegen weersinvloeden.

En natuurlijk werken we niet alleen met topproducten maar ook met de nieuwste geavanceerde technieken. Zo kunt u bijvoorbeeld makkelijk met één druk op de knop van uw telefoon, tablet of laptop uw rolluiken bedienen. Ook als u niet thuis bent.

Service staat bij ons hoog in het vaandel. We nemen de tijd voor u en dat begint al bij een bezoek aan onze vernieuwde showroom. In een ontspannen en gemoedelijke sfeer kunt u al uw vragen stellen en ontdekken welke producten het beste bij u en uw woning passen. Bent u benieuwd naar ons complete assortiment? De koffie staat klaar!

Monteur gezocht
We zijn op dit moment op zoek naar een monteur die ons team komt versterken. Als monteur bij Equinox Zonwering heb je een leuke gevarieerde functie waarbij je afwisselend binnen en buiten werkt. Heb jij geen hoogtevrees, weet je van aanpakken, wil je werken in een klein gezellig team en heb jij de juiste mentaliteit neem dan snel contact met ons op. Wie weet zijn we binnenkort collega’s!”

Wilt u meer weten over Equinox Zonwering? Kijk dan op de website www equinox-zonwering.nl

Uit de krant